Rural Neconventional: o noua experienta teambuilding pentru business responsabil

Societe Gourmet propune o noua experienta teambuilding: Rural Neconventional. Aceasta optiune se adreseaza acelor companii ce aplica si promoveaza filosofia business-ului responsabil, sustenabil. Lor le propunem conceptul unui teambuilding menit sa insemne cu mult mai multe decat o iesire in echipa, pentru fiecare dintre participanti.

Rural Neconventional este un concept de teambuilding ce pozitioneaza echipa ca si intreg functional, intr-un mediu idilic, rural si autentic in afara corporatiei, mai aproape de sfera comunitatii, a experientei reale companie-angajat-comunitate.

Inapoi la origini. Gusta Transilvania gourmet

• Cazare in satul de patrimoniu UNESCO, Viscri in case saxone atent restaurate

• La cules de ingrediente locale de sezon din gradina si padure

• Team Cooking alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf (folosind ingredientele proaspat culese, tehnici vechi, tehnici noi si gusturi autentice pentru a crea preparate gourmet)

• Atelier Degustare de Vinuri excelente romanesti

• Training in sura si in aer liber

• Vanatoare de trufe cu caini dresati (disponibil in sezonul trufelor: septembrie-decembrie)

Viscri ocupa un loc special in inima Printului Charles de Wales, care detine aici o casa, iar prin fundatia sa a restaurat alte cateva cate din sat intr-un demers de a proteja acest mod de viata unic de sute de ani si promovarea turismului sustenabil. Casele sunt reconditionate in totalitate pastrand arhitectura initiala si antichitati transilvane, insa cu facilitati moderne.

Viscri adaposteste cea mai spectaculoasa biserica fortificata saseasca, una dintre cele 6 incluse in patrimoniul mondial UNESCO. Aceasta dateaza din anul 1100.

Teambuilding Rural Neconventional s-a nascut din observarea reala a clientilor ce participa la cursurile de gatit recreative organizate de Societe Gourmet. 90% din participanti sunt angajati in companii ce ne arata nevoia reala si interesul pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, pozitiv asupra mediului si in final motivant pentru fiecare dintre ei ca si indivizi particulari.

Confucius a spus-o mai bine: “Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate imi voi aduce aminte, implica-ma si voi intelege!” 

Despre Société Gourmet Cooking Classes

Am inceput in 2009 sa aducem pentru prima data publicului din Romania, un hobby savuros al pasionatilor de gatit sau “bien vivre”: cursuri de gatit alaturi de un chef strain din mediul gastronomiei internationale gourmet. In 2010 am avut primii clienti corporate, iar astazi Societe Gourmet se pozitioneaza ca fiind primul si cel mai rafinat furnizor de experiente culinare pentru pasionati individuali si mediul corporate.Serviciile noastre sunt experiente gandite de chef Wendorf: cursuri de gatit pentru adulti indoor si in aer liber, ateliere de gatit pentru copii, Team Cooking mobil (teambuilding culinar multi-atelier, Rural Neconventional, Fabrica de Ciocolata) Weekend Gourmet in Transilvania.

Contact: info@societegourmet.ro; +40 721 223 385; www.societegourmet.ro

Social: Facebook YoutubeLinkedin