RugVity Home lansează promoții online pentru covoare si servicii gratuite de curățare

Bucuresti, 25 noiembrie – RugVity Home vine în întâmpinarea clienÈ›ilor, oferind soluÈ›ii menite să uÈ™ureze munca acestora. Una dintre aceste soluÈ›ii este noua gamă de servicii gratuite de curățare È™i igienizare a covoarelor achiziÈ›ionate online de pe site-ul companiei, www.rugvity.ro.  Deasemnea, liderul de piață oferă promoÈ›ii de până la 60% pentru covoarelecomercializate online.

”Diversitatea materialelor din care sunt confecționate covoarele de calitate, complexitatea și compoziția acestora, provoacă de multe ori riscuri de deteriorare în incearcarea de a le spăla/curăța. Aceste riscuri nu sunt asumate de majoritatea spălătoriilor profesionale, motiv pentru care noi am înființat acest serviciu, prin prisma experienței de 10 ani pe care o deținem în comercializarea acestor produse.” a declarat Adrian Mărgean, directorul general al companiei.

Pentru a beneficia de această ofertă, doritorii trebuie sa se inregistreze pe site  și să comande online produsul dorit. Oferta este supusă anumitor termene și condiții, disponibile pe site-ul companiei.

Despre RugVity

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori de covoare ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche, Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale de pe piata romaneasca, o nota decorativa aparte.