RTH: CRESTERI SI TENDINTE PE PIATA USILOR SECTIONALE DE GARAJ

usi_garaj_sectionale10

Anul 2014 a adus un record din punct de vedere al vânzărilor de uși secționale de garaj produse de către RTH Proconstruct. Astfel, în primele șase luni s-a înregistrat o creștere a vânzărilor de peste 30%, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel industrial.
“Din punct de vedere al producției estimăm că până la sfârșitul anului vom înregistra o dublare a volumului comenzilor în comparație cu anul 2013. În schimb, pentru gama de produse importate cererea de pe piață se situează la nivelul anului precedent’’, punctează Eugen Romașcanu, director general RTH Proconstruct.
În ceea ce privește tendințele de pe piața ușilor secționale de garaj, anul acesta majoritatea clienților s-au orientat spre variantele cu model liniar, de culoare albă sau maro. De asemenea, RTH Proconstruct este unicul producător din România care ofertează din stoc, în variantă standard fără costuri suplimentare, 3 culori pentru profilele ușilor pietonale (http://rthc.ro/newsletter-saptamana-29anul-2014/).
Și pentru că RTH este permanent în pas cu dorințele clienților săi, au fost realizate proiecte speciale de uși pictate și cu panouri de lemn în multiple variante. În acest moment, RTH Proconstruct este singurul producător de uși secționale de garaj cu panouri de lemn din România.
“Atât noi, cât și dealerii de produse marca RTH Proconstruct recomandăm clienților doar soluțiile tehnice de care suntem convinși că au nevoie și care le garantează un raport optim calitate-preț. Suntem mereu atenți la tendințele de pe piața internațională, motiv pentru care și gama de produse RTH Proconstruct este din ce în ce mai diverisificată. De exemplu, din luna iunie a acestui an am introdus o nouă opțiune pentru produsele noastre, mai exact o imitație de lemn, modelul stejar deschis. Este o opțiune extrem de căutată în ultima perioadă pe plan internațional”, a mai precizat Eugen Romașcanu, director general RTH Proconstruct.
La sfârșitul lunii iunie 2014, echipa managerială a companiei RTH a considerat oportun mutarea sediului firmei și a fluxului de producție într-un nou spațiu, mult mai mare și mai modern, cu o suprafață de peste 2500 mp, având în vedere că, după 10 ani de activitate neîntreruptă pe piața ușilor de garaj, a închiderilor industriale și a produselor office și rezidențiale, compania și-a dezvoltat activitatea, an de an, menținându-se constant în topul primilor producători și importatori din România.

RTH Proconstruct este o companie cu capital 100% românesc, înființată în 2004, care are în acest moment 50 de angajați și peste 200 de distribuitori în toată țara, precum și în țările din regiune: Bulgaria, Republica Moldova și Italia. RTH se plasează în top 5 producători și importatori direcți pentru toată gama de închideri rezidențiale și industriale. Cifra de afaceri a companiei este de peste 2.5 milioane euro, iar printre partenerii tradiționali găsim producători internaționali cu o vastă experiență în domeniul automatizărilor: BFT Italia și MFZ Germania. Compania RTH este, de asemenea, unic distribuitor al produselor Breda Italia pe piața din România.

Contact: RTH Proconstruct
Șoseaua Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov
Site RTH: http://rthc.ro/
Email: office@RTHc.ro
Telefon: 021.323.75.23
Fax: 031.425.64.40
Mobil: 0723.11.22.88