RTH a realizat prima usa de garaj personalizata cu imagini

RTH_fototapet
În premieră în România, compania RTH Proconstruct a realizat în parteneriat cu FotoTapet.ro, prima ușă de garaj personalizată cu imagini, în proporție de 100%, care este expusă în showroom-ul RTH din Str. Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov, ca și ușă aniversară, la 10 ani de activitate RTH pe piața închiderilor rezidențiale și industriale (http://rthc.ro/newsletter-saptamana-40-anul-2014/).
Ușa de garaj RTH personalizată cu fototapet este acum la dispoziția clienților într-un număr infinit de variante. De la peisaje exotice, până la lucrări abstracte, ușa de garaj va deveni centrul imaginației oricui își amenajează sau reamenajează casa. Materialul utilizat pentru realizarea fototapetului aplicat pe ușile de garaj marca RTH, NU este hârtie rezistentă la adeziv, NU este hârtie autocolant, NU este un plastic pe care se face inscripționarea.
Eugen Romașcanu, directorul general RTH Proconstruct, consideră că “un atuu important pe care îl are o companie este acela de a identifica și de a aduce pe piață produse inovative, în tendințe. Acesta este și motivul pentru care compania RTH a demarat parteneriatul cu Fototapet.ro. Cred că produsul pe care l-am lansat este, nu numai inedit pe piața românească, dar o să câștige interesul publicului, în special al celor care își construiesc sau modernizează o casă. Imaginația fiecăruia poate să zboare, în sensul în care, pe ușa de garaj RTH poate să apară acum orice imagine, iar baza de fotografii pe care v-o pune la dispoziție partenerul nostru FotoTapet.ro este de ordinul a mii de fotografii”.
Fiind vorba despre un proiect inovativ în Europa, care va revoluționa modul în care clienții își pot realiza ușa de garaj, au fost necesare o serie de teste și verificări, astfel încât ușa de garaj RTH personalizată cu FotoTapet.ro să reziste condițiilor de montaj și expunere la factorii externi. Costurile de personalizare ale unei uși de garaj RTH sunt de aproximativ 200 euro, tarif ce diferă în funcție de dimensiunea golului de ușă existent și a costurilor de deplasare a echipei FotoTapet.ro în țară.
“Lucrările realizate de noi sunt izbitor de asemănătoare cu realitatea. În lipsa elementelor decorative ale unei uși de garaj, imaginea aleasă ne va conduce în mediul său original. Conceptul de FOTO tapet definește întocmai calitatea lucrărilor noastre. Materialul folosit de noi este rezistent în timp și intangibil în contactul cu apa și/sau umezeala. Fototapetul poate fi curațat rapid, cu apă, pentru a îndepărta depunerile din aer. Metodele de prelucrare grafică și imprimare nu permit sesizarea pixelilor de la o distanță de 70 cm. Fototapetul NU este printat sau tipărit! Procedeul de prelucrare și imprimare a imaginii este unul special care îmbunătățește calitatea grafică a imaginii și oferă un confort vizual de excepție”, a explicat Elena M. BARSAN, reprezentantul FotoTapet.ro.
Ușile de garaj RTH cu fototapet personalizat pot fi realizate cu peisaje, personaje, mașini sau modele grafice speciale, în funcție de indicațiile și dorințele clientului. Deoarece este nevoie de o imagine grafică de mari dimensiuni în funcție de ușa de garaj necesară, aceasta poate fi editată/compusă vectorial, realizându-se astfel inclusiv anumite modele repetitive sau, bineînțeles, se poate folosi una dintre imaginiile din banca de imaginii pe care o avem la dispoziție direct pe site-ul FotoTapet.ro.

Contact: RTH Proconstruct
Șoseaua Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov
Site RTH: http://rthc.ro/
Email: office@RTHc.ro
Telefon: 021.323.75.23
Fax: 031.425.64.40
Mobil: 0723.11.22.88