Roxana Ciuhulescu s-a inscris in cursa pentru cel mai bun sofer de camion din Europa

Peste 1000 de soferi romani  participa la competitia „Young European Truck Driver” organizata de Scania Romania. Au mai ramas doar 4 zile pentru a te inscrie!

 

Binecunoscuta prezentatoare a emisiunii ProMotor, Roxana Ciuhulescu, s-a inscris in competitia „Young European Truck Driver”, cel mai mare eveniment pentru soferii de vehicule grele, organizat pentru al cincilea an consecutiv de Scania Romania.

„De cand am condus prima oara un camion mi-am dorit sa intru in competitie. Pentru ca te motiveaza sa evoluezi, sa fii mai bun decat erai, sa fii mai tare decat ceilalti. Abia astept sa intru in cursa celor mai buni soferi de camion si am sa fiu mandra chiar si daca voi ocupa ultimul loc din clasament (desi sper sa fiu fruntasa). Hai cu mine la competitia Scania sa vad daca esti mai bun ca mine, te astept sa te infrunt!” a declarat Roxana Ciuhulescu pentru toti pasionatii cailor putere.

Pana in prezent, peste 1000 de romani s-au inscris in competitia „Young European Truck Driver”, urmand ca cel mai bun dintre ei sa se numere printre cei aproximativ 50 000 de soferi din Europa care se vor lupta pentru titlul de „Cel mai bun sofer de camion” si pentru marele premiu, un camion Scania Seria R.

Pasionatii de cai putere mai au la dispozitie numai 4 zile pentru a se inscrie pe site-ul www.scania.ro si pentru a intra in cursa pentru „Cel mai bun sofer de camion”. Semifinala si marea finala nationala vor avea loc pe 13 respectiv 14 iulie, pe autodromul I.F.P.T.R. din Targu Mures. Castigatorul competitiei va reprezenta Romania in septembrie la Marea Finala Europeana din Suedia.

In toata Europa, concursul este sponsorizat de Michelin si sustinut atat de Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri, cat si de Comisia Europeana. In Romania, competitia este realizata in parteneriat cu: MOL Romania, Schmitz Cargobull, Scania Credit Romania IFN, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, Crucea Rosie si Politia Romana – Directia Rutiera.

 

Despre Scania Romania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.