RoServicii – Bucuresti preia solicitari, pentru aproximativ 20 de tipuri de reparatii pentru casa sau biroul dumneavoastra.

RoServicii este un serviciu util societatii moderne, cu o functionalitate dovedita, o initiativa bine primita si apreciata de locuitorii Bucurestiului, un serviciu care va scuteste de neplacuta cautare a unui tehnician pentru rezolvarea problemelor aparute in casa sau la birou.

Intr-o perioada in care asistam la reducerea posibilitatilor financiare de reinnoire a bunurilor de consum, la reducerea bugetului destinat reparatiilor sau amenajarii spatiilor in care locuim sau ne desfasuram activitatea, devine o aventura cautarea, dar mai ales gasirea unui mester bine pregatit si serios, care sa va ofere solutia optima si rapida pentru reparatiile sau modernizarile solicitate de dumneavoastra.

“SIMPLU SI COMOD – TOTUL INTR-UN SINGUR LOC !” reprezinta un concept dezvoltat de RoServicii, care doreste sa vina in intampinarea si in rezolvarea problemelor aparute la locul dumneavoastra de munca sau acasa. Un sistem modern de coordonare a activitatii celor mai buni tehnicieni disponibili in Bucuresti, vine in intampinarea dorintei cetatenilor de delimitare intre prestatorii de servicii seriosi, cu referinte bune si cei care au adoptat deviza “Lasa…, ca merge si asa !”

Reparatii foarte necesare, realizate de mesteri priceputi, sunt reunite si coordonate dintr-un singur loc, sub marca inregistrata “RoServicii”. Astfel, apeland un singur numar de telefon cu tarif normal 0752.28.5555 , beneficiati in cel mai scurt timp de prezenta unui cosar, tapiter, geamgiu, lacatus , frigotehnist, electrician, instalator sau de multi specialisti care va pot rezolva problemele aparute.

Curatarea cosului de fum, retapitarea canapelelor, schimbarea unui geam, deblocarea usii, repararea masinii de spalat, repararea frigiderului, repararea aparatului de aer conditionat sau remedierea unei defectiuni ale instalatiei electrice sau instalatiei sanitare, toate aceste operatiuni si multe altele, pot fi solicitate foarte simplu si intr-un singur loc.

Multe indrumari utile despre cum puteti rezolva singuri acasa, problemele aparute in locuinta dumneavoastra, vi le oferim in sectiunea “Sfaturi Utile” a site-ului nostru: www.RoServicii.ro

Program pentru preluarea solicitarilor:

LUNI – VINERI intre orele 08:00 – 19:00

Tel: 0752 28 5555 ; 0729 27 5555

www.RoServicii.ro