Romgermed deschide o noua clinica

In 2017, Romgermed a reusit sa termine o investitie masiva pentru a realiza cea mai mare policlinica privata din Bucuresti. Clinicile Romgermed deservesc absolut toate specilitatile medicale.

Noua clinica Romgermed are o suprafata de peste 3000 mp si aproximativ 40 de cabinete unde se gasesc unii dintre cei mai buni medici din tara. Directorul medical al clinicilor Romgermed, Dr. Stefan Spiridon a dat urmatoarea declaratie: „Am investit masiv in aceasta policlinica pentru a putea deservi un segment larg de populatie si pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigatii de inalta performanta – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reusit sa dezvoltam o retea nationala de centre partenere pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte alte partenerilor nostri din domeniul corporate.”

romgermed

Incepand cu aceasta primavara, clinicile Romgermed au achizitionat aparatul de ultima generatie Scrambler Therapy. Acest aparat este dezvoltat de armata americana si a iesit de curand pe piata libera. Aparatul este utilizat pentru tratarea durerilor cronice severe, neuropatice si oncologice, putan fi utilizat chiar si la pacientii cu dureri care sunt rezistente la opiacee sau la metode clasice de stimulare.

Clinica Romgermed este singura clinica din Romania care detine acest aparat si are cei mai multi medici acreditati in utlizarea acestui aparat.

Domnul Dr. Dorian Sam Schwartz, directorul general Romgermed – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”