Romexpo si Agentia On Vogue transmit mireasma sarbatorilor de iarna prin SUVENIRURI

Inainte de a cobori pe hornul caselor noastre, Mos Craciun isi descarca sacul cu surprize, in avanpremiera, la Romexpo. Timp de cateva zile, intre 2 si 5 decembrie, aici se va desfasura cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale specializate de cadouri, denumita sugestiv SUVENIRURI.

Desfasurata in pragul sarbatorilor de iarna, aceasta manifestare este asteptata cu drag de catre toti cei care incep sa pregateasca magia Craciunului si a noptii dintre ani. Un cadou de suflet, o atentie personalizata, globuri si beteala pentru cetina verde a bradului, lumanari ornamentale si aranjamente florale pentru ocazii speciale, acestea vor fi prezentate de catre agentiaagentia On Vogue prin hostessele costumate in Craciunite,promoterii costumati in renii Mosului, actorii care intra in rolul ajutoarelor pentru a inmana cadourile, intr-un singur loc: la ROMEXPO.

SUVENIRURI este una dintre cele mai indragite manifestari expozitionale internationale de cadouri si suveniruri organizate in tara noastra, numarul celor care-i trec pragul fiind an de an tot mai mare. Jucarii, bijuterii, cosmetice, sticlarie, icoane, articole decorative, toate vor face deliciul celor cuprinsi de febra cumparaturilor si a celor care doresc sa inspire mireasma sarbatorilor de iarna.

In aceeasi perioada se desfasoara Kidex, targul dedicat viitoarelor mamici, bebelusilor, copilasilor, parintilor si buncilor, unde taticii indrazneti se pot inscrie la concursuri cu premii consistente, bebelusii pot deveni bebelusi model, proaspetele mamici pot invata cum sa isi mentina silueta.

Toate acestea se gasesc intr-un singur loc: la ROMEXPO ! Va asteptam!