ROMEXPO Bucuresti gazduieste delegatia anuala a Aliantei Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala

In perioada 29 – 30 martie 2012, ROMEXPO si Camerele de Comert din Romania, vor gazdui, pentru prima data in Romania, reuniunea anuala a Comitetului Director al Aliantei Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala – CEFA.

Din delegatie fac parte reprezentanti ai Messe Munchen – Germania, Reed Exhibitions, Messe Wien – Austria, Messe Bozen – Germania, Novi Sad Fair si ICM d.o.o – Serbia, Inter Expo & Congress Center si International Fair Plovdiv – Bulgaria.

Vizita delegatiei se inscrie in contextul consolidarii si extinderii parteneriatelor de colaborare si a realizarii unei conexiuni la nivel european intre reprezentantii industriei de targuri si expozitii.

Potrivit programului vizitei, membrii delegatiei vor participa la reuniunile forumului director efectuand totodata vizite in cadrul celor doua manifestari expozitionale aflate in desfasurare in aceeasi perioada la ROMEXPO, CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii si AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine.

Fondata in 1995, Alianta Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala – CEFA, numara 22 dintre cei mai importanti membri organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Sud-Est: Belgrad, Bolzano, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Graz, Klagenfurt, Munchen, Novi Sad, Plovdiv, Sofia, Viena, Zagreb etc.

In aceasta era marcata de un intens proces de globalizare, CEFA reprezinta o importanta platforma de business pentru reprezentantii industriei organizatoare de targuri si expozitii, misiunea organizatiei fiind aceea de oferi solutii viabile la problemele aparute, cat si consultanta si expertiza in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor intr-o piata aflata in continua crestere.

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii fiind recunoscut si pe plan international ca membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX, al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania – ASOEXPO.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro