Românii pe locul I în Grecia

Echipa românească de paintball RO-MANIACS a câştigat primul loc la European Paintball Grand Tour – Etapa desfăşurată la Salonic în Grecia în weekend-ul 17-18 octombrie.

La startul competiţiei s-au aflat 13 dintre cele mai importante echipe de paintball din Europa: Bulgaria, Grecia, Cehia şi România. Din ţara noastră au participat următoarele echipe: RO-MANIACS, KamiKaze, Romaniacs RudeKids si Savage Bucharest. Campionatul a avut două divizii: Masters şi 5 man.
Vremea nefavorabilă şi adversarii puternici nu au fost o piedică pentru băieţii noştri care au câştigat detaşat la Divizia Masters, în finală jucând cu echipa Dogs D’Amour din Grecia pe care au învins-o cu scorul de 4-0, după ce în semifinală au eliminat tot o reprezentantă a Greciei, echipa Impact.
Este cea de a doua competiţie desfăşurată în afara ţării şi câştigată de RO-MANIACS în acest an, după victoria de la Basko din Bulgaria; cea din Grecia fiind şi cea mai importantă de până acum.

„Sunt mandru de ceea ce am realizat ca echipă. Am muncit mult, am investit pasiune şi timp în acest sport şi iată că rezultatele încep să se vadă. Atât eu cât şi colegii mei vrem să le mulţumim celor care ne-au ajutat în Pit Crew, tuturor celor care ne-au fost alături şi ne-au susţinut şi nu în ultimul rând sponsorilor noştri: CityPaintball, Box Series şi Angel. Ne-am întors la Bucureşti cu gândul la urmatoarele victorii şi de aceea ne antrenăm intens pentru cea de a patra etapă a Campionatului Naţional de Paintball Sportiv ce va avea loc în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie la terenul CityPaintball” a declarat Vlad Manolache unul dintre componenţii echipei RO-MANIACS.

Centurio EEPL – European Paintball Championship este unul dintre cele mai vechi şi mai puternice campionate de paintball din Europa care adună la start echipe de paintball din ţările Europei Centrale şi de Est si nu numai. Link Campionat http://paintballgrandtour.com/epc/

# # #
Înfiinţat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanţi operatori şi promotori de paintball din România, precum şi unul dintre principalii importatori şi distribuitori de echipamente de paintball din ţară. Terenul Citypaintball este situat pe şoseaua Străuleşti 4-6 în spatele Casei Presei Libere şi are o suprafaţă de 22.000 mp din care pe 10.000 mp sunt amenajate trei terenuri de paintball. Facilităţi: terasă capacitate 100 persoane, 70 locuri de parcare, instalaţie de nocturnă, program non stop.
www.citypaintball.ro.

# # #