Romanii cumpara produsele KFC la cele mai bune preturi din Europa

Calitatea KFC, ceritificata in toata Europa de Yum Brands – este oferita in Romania la cele mai avantajoase preturi.

Crispy Strips, de exemplu, unul dintre cele mai indragite produse KFC in Romania, este oferit pe piata autohtona la cel mai bun pret din Europa. Un pret cu 10% mai mic decat in Bulgaria, cu 16% mai mic decat in Ungaria si cu 40% mai mic decat in Polonia. Pretul la care sunt oferite produsele Crispy Strips este egalat doar de Cehia.

Pretul avantajos al acestui produs este evidentiat si de frecventa consumului: in fiecare zi, romanii cumpara peste 10.000 de portii de Crispy Strips.

Situatia este asemanatoare si pentru celelalte produse KFC. In cazul sandwich-urilor, de exemplu, Fillet si Zinger, sandwich-urile din piept de pui aflate in topul preferintelor clientilor, sunt cu aproximativ 14% mai ieftine in Romania decat in Ungaria si Slovacia si cu peste 20% mai ieftine decat in Cehia. Singurele tari din Europa unde sandwich-urile Fillet si Zinger sunt cu putin mai ieftine decat in Romania sunt Bulgaria si Polonia.

Cele mai mari preturi ale produselor KFC se gasesc in tari precum Anglia sau Olanda, unde sandwich-urile Fillet si Zinger au un pret de doua ori mai mare decat in Romania. De asemenea, cei care doresc sa consume Crispy Strips in Anglia, vor trebui sa plateasca pentru o portie triplul pretului din Romania.

Calitatea produselor KFC este aceeasi in toata Europa, indiferent de pret, fiind certificata de Yum Brands Europa prin controale periodice, efectuate de minim patru ori pe an.

KFC Romania ofera clientilor sai o mare varietate de produse: bucati de pui reteta originala, crispy strips, aripioare picante, sandwich-uri cu piept de pui, salate, garnituri (cartofi prajiti, taranesti, orez, piure), deserturi si bauturi.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.