Romania in topul tarilor din compania Toni &Guy Anglia

Salon International este prestigiosul targ international de hair care are loc in fiecare an la Londra in luna octombrie .Unul dintre cele mai importante si cei mai vizitate standuri este cel al Label M si al Academiei Toni & Guy.In cadrul acestui targ Toni & Guy realizeaza importante showuri de hairstyling si lanseaza de asemenea noua colectie de coafuri a anului urmator. Colectia 2010 se numeste Interractive si este una dintre cele mai animate si complexe lucrari ale Academiei Toni & Guy .

De asemenea cu aceasta ocazie in cadrul companiei Toni & Guy la intalnirea anuala a distribuitorilor care are loc la manshionul fastous a lui Toni Mascolo situat la cativa km de Londra are loc premierea anuala a celor care distribuie international Toni & Guy si Label M .

Sectiunile premierii sunt :

1. Distribuitorul anului

2. Distribuitorul anului la categoria ” Nou Veniti ”

3. Cel mai bun distribuitor consacrat si dedicat brandului

Anul 2009 a adus o surpriza senzationala Romaniei prin nominalizarea sa in cadrul sectiunii ” Distribuitorul anului nou veniti ” . Totodata in statistica internationala Toni & Guy Romania se afla pozitionata pe locul 19 din 57 de tari distribuitoare .

Toate aceste lucruri nu ne-au facut decat sa fim mandri de realizarile noastre si sa incurajam cat mai mult Label M si Toni & Guy in Romania.

Pentru comenzi :

Telefon fix: 021.252.13.08;

Fax: 021.310.44.35

Email: office@beautyone.ro

Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti

Program de lucru :

Luni- Vineri : 10.00- 19.00

Sambata : Inchis

Duminica : Inchis