ROLLUX CONSTRUCT lanseaza site-ul www.case-din-lemn.com

Compania Rollux Construct a lansat site-ul www.case-din-lemn.com, un site reprezentativ pentru activitatea pe care o desfasoara.

Cum internetul constituie un mijloc de informare facil, gratuit si usor de accesat atunci cand avem nevoie de detalii din orice domeniu de activitatea, am considerat util sa punem la dispozitia tuturor persoanelor interesate de achizitionarea sau construirea unei locuinte, un site specializat care sa furnizeze informatii complete si pareri avizate.

Site-ul se doreste a fi un instrument de informare asupra tehnologiei de constructie a caselor din lemn, realizate in sistem canadian de panouri sandwich.

In cadrul site-ului, va stau la dispozitie informatii diverse despre:

– sistemul constructiv al caselor din lemn;

– avantaje ale constructiei pe structura de lemn;

– proiecte diverse de case din lemn realizate de catre companie;

– preturi pentru diferite modele de case;

– sectiune de intrebari uzuale si raspunsuri;

– blog unde puteti citi informatii diverse si pareri ale specialistilor in domeniu;

Site-ul www.case-din-lemn.ro reprezinta un mijloc rapid de a obtine informatii utile in cazul in care va doriti sa demarati constructia unei locuinte.

Despre Rollux Construct – companie bucuresteana specializata in constructia de case din lemn – sistem canadian de panouri; experienta in productia de tamplarie din PVC, usi de garaj din aluminiu ( sectionale sau tip rulou), rulouri exterioare din aluminiu, confectii metalice, porti si garduri din fier forjat, pergole din lemn sau aluminiu.

Cosmin-Mihai URSU – General Manager

ROLLUX CONSTRUCT

0762.284.587

0757.421.642

office@rollux-construct.ro

www.case-din-lemn.com