Rodica Popescu Bitanescu pune in scena o noua comedie romantica de exceptie “VIATA DE CIMITIR”

Este cunoscut deja faptul ca cele doua piese de teatru “Cinci femei de tranzitie” si “Inca-i Bine”, scrise si regizate de mult indragita actrita Rodica Popescu Bitanescu, au inregistrat un succes uluitor inca de la primele reprezentatii, continuand la cererea publicului, si  astazi sa se joace cu casa inchisa.

În acest sezon, insa, Agentia Vreau Bilet si Rodica Popescu Bitanescu propun iubitorilor de teatru o  noua productie, cea de-a treia comedie romantica de exceptie intitulata sugestiv -“ Viata de cimitir”.

Premiera acesteia va avea loc in data de 4 Octombrie la Palatul National al Copiilor , incepand cu ora 19:30.

Alaturi de actori remarcabili, precum: Alexandru Hasnas, Radu Solcanu, Ioana Marcoiu, Iuliana Calinescu si Irina Caramizaru cuprinsi in distributia celei mai inspirate comedii ale momentului, va veti putea reintalni cu acest trio inconfundabil al scenei teatrale romanesti, Rodica Popescu Bitanescu, ce va fi prezenta atat in postura de scriitoare, regizoare cat si de actrită, jucand in cel mai ofertant si ciudat rol interpretat vreodata.

Piesa “ Viata de cimitir” este bazata pe o poveste complexa de iubire, inspirata din realitate, ce face legatura intre cele doua vieti: viata celor vii si viata celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morala si totodata plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii si morti, subiect la finalul caruia vom afla care sunt de fapt cei vii!  Asadar, nu ratati ocazia de a fi martorii unei seri speciale, a divertismentului garantat. O reprezentatie unică, prin intermediul careia veti descoperi cu siguranta secretele ce se ascund in spatele  vietii de cimitir.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 60 lei/bilet din reteaua VreauBilet disponibile la Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, Palatul National al Copiilor, si online prin www.vreaubilet.ro.

Un eveniment organizat de: Agenţia VreauBilet