Rochii de fete colorate perfecte pentru garderoba copilului tau

rochite feteRochiile de copii sunt poate cele mai intalnite articole din garderoba fetitelor. Lejeritatea acestora si realizarea rapida a unei tinute perfecte pentru orice anotimp sunt doar doua dintre cele mai importante aspect care fac ca rochiile pentru fete sa fie cele mai esentiale articole din garderoba.

Modelele de rochii de fete colorate sunt cele care atrag indeosebi atentia copiilor, dar si a parintilor. Un al element important este dat de design-ul acestora, care trebuie sa fie neaparat pe placul fetitei tale, astfel incat acestea sa poarte cu incredere si placere rochita preferata.

Magazin online cu o colectie de rochite pentru fete plina de stil si gust

Analizand ofertele din magazinele online dedicate articolelor de imbracaminte pentru copii, magazinul online Mr.Pich a fost cea care ne-a atras cel mai mult atentia, prin intermediul colectiei de rochii de fete, una care se remarca prin calitate, design si atentie la detalii.

Produse intalnite in categoria de rochii de fete sunt unele care apartin unor branduri extrem de cunoscute in afara granitelor, insa pe care nu putem sa le gasim foarte usor la noi in tara. Printre cele mai importante nume, putem mentiona BangBang CPH, Booso, Gugguu sau KuKuKid.

Acesta colectie de rochii de fete se remarca, asa cum am precizat si anterior, prin multitudinea de culori prin care produsele sunt prezentate. Design-ul produselor este si el la inaltime, intalnind rochite care abordeaza un stil urban, caracterizat prin nonconformism si asimetrie. Atentia la detalii este punctata prin intermediul imprimeurilor si chiar, in unele cazuri, prin intermediul unor accesorii reliefate, realizate din plus.

Colectia de rochii de fete se adreseaza parintilor care au venituri medii si peste medie, preturile sunt cuprinse intre 170 lei si pot depasii chiar 300 de lei. Marimile disponibile sunt perfecte pentru orice copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani.

Cumpara-i cu incredere copilului tau rochii de fete cu un design cool!