Rochia perfecta pentru ziua cea mare

Esti pregatita sa-ti intampini barbatul visurilor tale. Este ziua in care va veti uni destinele. Oare de ce intarzie atata? Ai impresia ca il astepti de o vesnicie, insa te linistesti repede cand iti aduci aminte de cererea in casatorie “ca la carte” cu care te-a cucerit atunci, si ai spus repede “Da”. Nu prea mai conteaza, caci azi este ziua in care veti spune marele “Da”. Acel “Da” care va va uni pe vesnicie si care va aduce zilele in care veti fi de nedespartit. Insa acestea sunt povesti pe care le veti spune copiilor si nepotilor cand vor fi destul de mari ca sa inteleaga.

Bine! Te-ai linistit. Te mai uiti inca o data in oglinda sa vezi daca rochia de mireasa sta perfect, asa cum trebuie. Oricat te-ai uita, rochia este fara cusur. De fapt asa era si cand te-ai uitat ultima data la ea, acum 15 minute. Dar si cu o jumatate de ora in urma. Da, doamnele de la LaNovia au facut o treaba foarte buna. Cand ai vazut-o pentru prima data, dupa ce ai probat multe alte rochii de mireasa, dar fara niciun rezultat, nu ai fi crezut ca ti se va potrivi atat de bine, dar te-ai lasat indrumata de o persoana specializata care stia foarte bine despre ce vorbeste. Si bine ai facut. In momentul in care a aranjat-o asa cum trebuie pe tine, nu ai mai vrut sa o dai jos. Dar a fost nevoie, pentru ca trebuia sa o lasi acolo ca sa o ajusteze dupa corpul si formele tale delicate. Insa in noaptea aceea nu ai putut sa iti iei gandul de la ea si ai adormit asa, cu zambetul pe buze. Pana si el a vazut cat de incantata si multumita esti. Era fericit si el de fericirea ta. Cand, insfarsit, ai fost gata si ai luat-o acasa, ai fost si mai multumita pentru ca rochia a fost mai ieftina decat ce aveai tu pregatit. O probai foarte des, sub pretextul ca iti e frica sa nu iti mai vina la fel de bine, dar rezultatul era acelasi, lucru care te linistea.

Daca stai sa te gandesti bine, e la fel ca si inceputul relatiei voastre. Cand l-ai cunoscut, dupa ce ai avut alte relatii fara niciun rezultat, nu ati stiut ca este cel pe care il astepti de atata timp sa fie jumatatea ta. Insa dupa ce ati inceput sa schimbati cateva cuvinte s-a creat o legauta intre voi care nu te-a lasat sa dormi pana cand nu v-ati mai intalnit. Apoi intalnirile au inceput sa fie frecvente, si intr-o zi te-a intrebat daca vrei sa fii alaturi de el pana cand moartea va va desparti. Te-a emotionat atat de mult momentul, incat ai spus “Da” numaidecat.

Acum este ziua cea mare. Tu esti mai frumoasa ca niciodata, rochia de mireasa iti vine perfect si este alba ca spuma laptelui. Iti notezi repede sa nu uiti sa le vizitezi dupa nunta pe doamnele acelea dragute de la LaNovia sa le multumesti si sa le intrebi cum sa cureti rochia cel mai bine. O ultima privire in oglinda si una pe fereastra. Da, a ajuns! Ce bine ca esti pregatita! Inima nu te va lasa sa te linistesti pana cand nu il vei strange in brate. Acum incepe viitorul vostru!