Rochia de mireasa LaNovia

Cat de bine este sa te casatoresti, sa fii cel mai important si rasfatat nuntas. Trebuie sa te preocupi doar sa arati bine si sa te distrezi. Asta este adevarat doar partial. Doar ei, saracii miri, stiu cate au in cap in momentul respectiv. Sunt foarte putini cei care reusesc sa se detaseze total si sa uite de toate. Ba rochia de mireasa s-a sifonat sau s-a patat, ba cateva flori nu stau bine in aranjamentele florale, ba se streseaza ca poate nu ajunge una dintre bauturi, ba sa nu se dezechilibreze tortul si sa cada. Niciodata nu este totul destul de bine.

Nu mai vorbim de pregatiri, care termina psihic orice mireasa si de la ea se transmite si la mire. Acesta este motivul, pana la urma, pentru care exista luna de miere dupa nunta. Este vorba despre relaxare.

Totul incepe cu rochia de mireasa. Pe langa toate celelalte, aceasta este cea mai mare grija a unei mirese. Aceasta trebuie sa arate impecabil si sa se potriveasca perfect pe corp si sa o avantajeze din toate punctele de vedere. Ea trebuie sa fie cea care iese cel mai tare in evidenta si toti ochii vor fi atintiti asupra ei.

Fiecare mireasa exprima prin mimica si gestica daca se simte bine in rochie sau daca este complexata de ceva si este foarte usor sesizabil. Cautarea unei rochii de mireasa atat de speciale poate fi lunga si anevoiasa sau, dimpotriva, foarte scurta si rapida. Se spune ca fiecare femeie simte cand si-a gasit rochia perfecta.

Acest magazin a experimentat cele mai multe momente de acest gen. Majoritatea mireselor care au ajuns in magazinul lor au iesit cu cate o rochie, fie ca au inchiriat-o, fie ca au cumparat-o.

Ce are mai special acest magazin este faptul ca, pe langa rochii de vanzare si pentru inchiriere mai are diviza de rochii in regim outlet. Este o oportunitate foarte buna pentru miresele care nu dispun de foarte multe fonduri pentru rochie, dar totusi vor sa o pastreze si in dulap, nu doar in poze.