Roche Romania deruleaza a sasea editie a campaniei „Scrisoare catre Mos Craciun”

In luna decembrie a fiecarui an, Roche Romania desfasoara campania de donatii „Scrisoare catre Mos Craciun”. Proiectul, initiat in 2005 si aflat deja la a sasea editie, cuprinde anul acesta donatii catre 32 de sectii si centre de oncopediatrie si boli infectioase din intreaga tara.

In acest an Roche Romania a donat televizoare LCD destinate dotarii saloanelor din centre de oncopediatrie si HIV – SIDA din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Arad, Braila, Constanta, Craiova, Brasov,Tg. Mures, Medias, Focsani, Botosani, Vaslui, Buzau, Ploiesti, Giurgiu si Resita.

„Ne bucuram ca si in acest an am putut continua proiectul “Scrisoare catre Mos Craciun”, o traditie a Roche Romania, prin care speram sa reusim sa aducem un zambet copiilor bolnavi, in preajma Craciunului”, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania. „Reprezentantii nostri s-au implicat activ in distribuirea acestor cadouri, in incercarea de a imbunatati dotarile saloanelor in care sunt internati acesti copii, si pentru a le face mai confortabile”.

Campania de donatii “Scrisoare catre Mos Craciun” face parte dintr-un proiect mai larg de responsabilitate sociala, desfasurat de Roche Romania, sub deviza “Everyday Future”. Initiat de Roche Romania la mijlocul anului 2005, programul “Everyday Future” si-a propus sa se implice in viata comunitatii printr-o serie larga de activitati a caror valoare sociala a fost deja apreciata si premiata in anii anteriori.