ROA anunta un concert surpriza in incheierea turneului “Artificial”

A trecut o luna de cand ROA a lansat albumul Artificial printr-un concert senzational la Bucuresti. Turneul national a trecut prin Cluj, Iasi, Timisoara, Galati, Focsani si se incheie cu o surpriza pentru fanii ROA din capitala. Joi, 14 iulie, incepand cu ora 22:00, ROA canta pentru prima data in cel mai tare club din oras: Kulturhaus. Concertul este oferit de Tuborg – partenerul turneului national de promovare al noului album “Artificial”. Bineinteles, Burn Studios sustine turneul ROA si garanteaza participantilor seri incendiare. Intrare libera.

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM a avut loc in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”. In 2 saptamani, single-ul a atins maximul de difuzari in airplay-ul romanesc si s-a clasat pe LOCUL I in fruntea celor mai difuzate cantece la radio.

In prezent, cei doi producatori au impachetat primul lor album si se pregatesc de turneu. In aceeasi discografie intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate in maniera ROA.
Compozitiile lor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent semneaza regia videoclipului “Ne place” si aduce un aport pe partea de „visuals”, iar Cezar nu ezita nici acum sa ne incante cu vorbele sale perfect potrivite. Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristi Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si de sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele si chitara electrica ne vor incanta in concertele LIVE ce vor urma.
In sustinerea noului album ROA, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro – portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii ROA pe durata intregului turneu. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

Parteneri Media: Kiss FM, Romania Libera, 24FUN, 9AM, Yuppy, Kudika, Port.ro, Bestmusic, Monden.info, iConcert, Radiolynx, Elevate, Sofresh, Hypestreet, Feeder, Nights, Metropotam, Hipmag, Tilllate.