Rezultatele petitiei “Stop taxei de poluare” 2011!

Persoanele care detin sau doresc sa-si achizitioneze o masina la mana a doua trebuie sa aiba in vedere faptul ca achitarea taxei de poluare in unele cazuri nu este obligatorie.

Avocat Coltuc Marius, reprezentantul Casei de avocatura Coltuc, afirma urmatoarele: “Sansele de reusita sunt foarte mari, avand in vedere faptul ca exista precedente create, mai exact, taxe recuperate in multe judete din tara chiar de catre avocatii colaboratori ai cabinetului de avocatura Coltuc.”

Rezultatele petitiei “Stop taxei de poluare!”
Pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc sa recupereze sau sa evite taxa de poluare C.A. Coltuc a creat petitia “Stop taxei de poluare!” pe site-ul petitieonline.ro si din 05.01.2011 pana acum s-au strans 372 de semnaturi.

Av. Coltuc Marius aminteste ca si pe grupurile cu acelasi nume-“Stop taxei de poluare”- de pe Yahoo, Google si Facebook am avut rezultate pozitive. Numai pe grupul de pe Facebook s-au strans 256 de membri si zeci de mesaje.

Ce a facut Casa de avocatura Coltuc
In acest interval de timp numarul dosarelor pentru recuperarea sau evitarea taxei de poluare s-a dublat, iar procentul de reusita a crescut spre 99%.
De asemenea, s-au castigat mai multe taxe in diferite judete ale tarii.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre actiunile intreprinse de Casa de avocatura Coltuc pana in acest moment, puteti intra pe grupul de pe Facebook, unde veti gasi toate aparitiile si documentele pe aceasta tema.

Ce ne propunem
Casa de avocatura Coltuc isi propune ca pana la sfarsitul lunii aprilie sa depuna o cerere pentru modificarea legii cu privire la taxa de poluare.
“Putem spera la o schimbare legislativa daca reusim sa strangem 50.000 de semnaturi!”, ne spune Av. Coltuc Marius.

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Pentru detalii:
Av. Coltuc Marius Vicentiu
avocat@coltuc.ro
0745.150.894