Rezultate excelente intr-un an de criza profunda

Compania Valoris Center este incantata sa anunte rezultatele financiare ale anului 2009. Conform situatiilor financiare Valoris Center a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 1.200.000 USD, cu o crestere de 35% comparativ cu anul precedent. Marginea operationala a fost de 14% si s-a bazat in mod special pe serviciile de tip Customer Care, Infoline si Telesales. Profitul operational inainte de depreciere si amortizare E.B.I.T.D.A a fost de aproape 200.000 UDS, iar EBIT de 100.000 USD.

“Rezultatele anului 2009, sunt excelente pentru Valoris Center. Pentru prima data in istoria companiei, s-a depasit pragul psihologic de 1 milion USD. Cifra de afaceri de 1.200.000 USD, reflecta preocuparea noastra pentru consolidarea brandului Valoris pe piata de contact center din Romania. Clientii castigati intr-un an atat de dificil cum a fost anul 2009, reprezinta dovada clara a calitatii si profesionalismului cu care ne desfasuram activitatea.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Indiferent de industria in care activeaza, fiecare client Valoris beneficiaza de servicii de customer care, vanzari si marketing la un inalt nivel de calitate si profesionalism. Chiar daca prin numarul de agenti actuali putem trata o mare cantitate de date, pentru noi este importanta calitatea serviciului oferit. Garantia Valoris consta in beneficiile concrete pe care clientul nostru le obtine la sfarsitul fiecarui proiect, beneficii masurate prin rezultate.

„Pentru anul acesta, pe baza rezultatelor obtinute, a fost revizuit crescator obiectivul anual, cifra de afaceri pentru 2010 fiind estimata la 1.700.000 USD, datorita noilor contracte semnate. De asemenea, a fost mentinut obiectivul de profitabilitate, cu toate ca, pentru anul 2010 a fost suplimentat bugetul de investitii in comunicare si taining-uri pentru echipa”. Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre Valoris

Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

www.valoris.ro
contact@valoris.ro
+40 21.529.99.29