Reyna Club Opening PARTY – Sambata 11 Februarie !

We Start the Party – este sloganul sub care debuteaza Club Reyna in peisajul cluburilor din centrul Bucurestiului. Sambata 11 Februarie Club Reyna va atrage atentia cu un concept de petrecere incendiar in Centrul Istoric . Invitati speciali SASHA LOPEZ, BROONO & Ale, show-uri impresionante alaturi de trupa de dansatori si DJs rezidenti, decorul cosmopolit sunt doar introducerea pentru ceea ce va urma in noul sezon la Club Reyna, in fiecare saptamana de joi pana sambata!
Sasha Lopez, Broono & Ale, o formula de exceptie promovata in Europa, detinatorul titlului de “ Cel mai vizionat clip romanesc” in 2011, a intrat in atentia publicului roman cu hit-ul All My People, iar Sambata 11 Februarie veti putea participa la un show memorabil!
Incepand cu ora 23:00 Reyna Club isi va intampina invitatii, intr-o locatie complet modernizata si decorata, unde bunul gust, serviciile de calitate si personalul atent selectat sunt doar o mica parte din detaliile care fac diferenta.

Reyna Club este situat in Centrul Istoric, Str. Blanari Nr.1, si detine o capacitate de 350 de persoane, cu spatii dispuse pe doua nivele si posibilitatea de a rezerva o masa sau a gasi un loc la cele doua baruri, dar si parcare proprie.

 

Va asteptam in timpul zilei la Reyna Cafe & Lounge! Atmosfera chill-out si ofertele speciale sunt doar un preview pentru serile din Reyna Club!

 

Info/Rezervari: 0722 458 293
contact@reynaclub.ro

 

 

Str. Blanari Nr.1

Centrul Istoric