Revolutia Digitala de la Creston continua cu Next Generation DigitalMedia 8G+â„¢

Creston a introdus noul sau DigitalMedia 8G+™, noua generatie de tehnologie revolutionara cu randament ridicat de retea AV digitala pe un singur fir. Oferind o gama mai larga de optiuni de cablare, DigitalMedia 8G+™ permite implementarea unei retele DM chiar mai usor oferind alegerea cablurilor CAT5e, DM 8G® sau CresFiber® 8G care furnizeaza o coloana vertebrala digitala pentru viitor.

“Tehnologia noastra DigitalMedia a redefinit progresele in tehnologia digitala si AV si este cu mult deasupra altor produse comparative.” spune Robin van Meeuwen, Managing Director la Crestron UK. “In timp ce concurenta incearca sa recupereze, noul 8G+ de la Creston este cea de-a treia noastra generatie apartinand acestei tehnologii, iar specialistii nostri ne spun cum proiectele exigente pe care le implementeaza in prezent nu ar fi fost posibile fara 8G.”

DigitalMedia este singura solutie proiectata, de la cap la cap care transporta practic orice combinatie de semnale AV digitale si analogice pe un singur fir. Video HD 1080p necomprimat cu Deep Colour, video 3D si semnale de computer de inalta definitie, plus audio digital HD, control, date si Ethernet, sunt transmise la 100 metri prin cablu standard CAT5e sau DM 8G sau la 300 metri utilizand CresFiber 8G.

DigitalMedia 8G+ ofera o infrastructura pentru viitor si asigura ca cele mai mari rezolutii, Deep Colour, proiectoare 4K si alte tehnologii emergente pot fi distribuite in mod eficient si pot fi gestionate in anii ce vin.

“DigitalMedia 8G+ este singura platforma care va furniza si distribui toate semnalele digitale si analogice pe un singur fir- utilizand o singura adresa IP- si face acest lucru eliminand toate problemele HDCP”, adauga Robin. “Cu 8G+ intreaga retea DM a unei instalatii apare ca un singur dispozitiv pe LAN-ul companiei, usurand instalarea pentru tehnicieni si simplificand administrarea pentru utilizatorul final.”

Crestron DigitalMedia este capabila sa depaseasca frustrarile si problemele comune  ridicate in mod normal de HDMI. Distantele de transmitere limitate, protectia la copiere HDCP, problemele de administrare CEC si EDID sunt toate eliminate de 8G+ si este singurul standard digital acreditat de CEDIA si InfoComm.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122