Revenim in imobiliare si agricultura

Revenim in Proiecte Imobiliare si Constructii. Experienta, promptitudinea si seriozitatea ne-au facut sa rezistam unei crize ce inca continua dar care poate fi si un motiv pentru un Start Up. Marian Bordei si Moale Doru, reprezentantii companiei Colosseum Agro West revin in activitatea care i-a consacrat, imobiliarele si consultanta. Si pentru ca imobiliarele reprezinta inca o piata dinamica dar totodata instabila in acest moment dezvoltarea comapniei Colosseum Agro West se va indrepta si inspre zona domeniului agricol si a comercializarii de alimente.

Dupa multa expertiza, analiza si know how vom lansa si primul proiect. Acesta vine in ajutorul toturor celor ce isi doresc o locuinta noua, mai precis o casa si un teren, o apartenenta la un spatiu ideal pentru oricef amilie, un spatiu frumos, estetic si aerisit, dar mai ales un loc in natura. Daca doriti sa locuiti la casa sa aveti propria gradina, spatiu verde si tot comfortul necesar pe care il ofera o locuinta de 130 mp, curte, garaj, utilitati, spatiu privat, Colosseum Agro West va ofera in prima faza un proiect de 8 locuinte ce pot fi achizitionate prin programul PRIMA CASA. Proiectul se intindepe o suprata de 2000 de metri patrati in periferia de vest a capitalei.  Consideram ca accest proiect este déjà un success si de aceea in viitorul apropiat intentionam sa mai dezvoltam un proiect cu un buget mai maresi cu mai multe locuinte, pana la 100 spatii de locuit.

Un alt domeniu in care excelam este agricultura, mai exact achizitia in arenda de terenuri agricole. Mergand pe experienta partenerului Moale Doru am infiintat o asociatie de propietari in judetul Ilfov cu o adresabilitate catre zonele Chitila, Dragomiresti, Joita, Sabareni, Tartasesti in special zona de Vest a periferiei Bucurestiului dar si cu intentie hotarata de extindere si in zonele de sud – vest sinord – vest.  Datorita experientei in agricultura si a seriozitatii prin care ne-am facut remarcati in scurt timp vom ajunge la cel putin 1000 de hectare dobandite prin intermediul asociatiei. Toti propietarii terenurilor  au parte anual de o cota parte de cereal si in functie de productivitate vor primi si bonusuri in bani.

Marian Bordei si Moale Doru

Consultanti vanzari, constructii imobiliare si agricultura.

Colosseum Agro West