REVELIONUL de PALATUL STIRBEY din Buftea

Sambata, 31 decembrie 2011, primaria si consiliul local al orasului Buftea au organizat la Palatul Stirbey unul dintre cele mai frumoase si elegante revelioane de pana acum. Daca pana anul acesta evenimentele de acest fel aveau loc in cadrul studiourilor MediaPro, acum autoritatile au ridicat mult standardele si au mutat petrecerea de sfarsit de an intr-un loc de poveste.
Invitatii au petrecut magica noapte dintre ani in fosta resedinta domneasca de la Buftea care a apartinut, printre altii, si celui mai bogat om din istoria Romaniei interbelice, Barbu Alexandru Stirbey, nepotul domnitorului Munteniei. Aici a mai locuit pentru scurt timp si Regina Maria, in memoria careia a fost denumita si noua sala de evenimente a Palatului, unde a avut loc petrecerea de Revelion.
Meniul a fost unul traditional, clasic si a cuprins in cadrul celor cinci servicii si o reteta originala de sarmale stropite cu Sauvignon Blanc si Feteasca Neagra. Desertul a fost pregatit si el dupa o reteta originala a cofetarului-sef al palatului, Luminta Caragea, proaspata castigatoare a locului doi la Cupa Romaniei in Arta culinara.
Oaspetii au dansat pana dimineata si s-au delectat cu un program artistic sustinut de artisti din toate genurile muzicale: Twins Band, Dj Rynno & Sylvia, ansamblul Doina, Taraful Cleante cu Diana Matei, Vali Vijelie si fostul solist al formatiei Compact, Leo Iorga. Gazda spectacolului si responsabil cu umorul a fost Mihai Mitoseru. La ora 12:00, noul an a fost intampinat cu focuri de artificii.
„Evenimentul a fost un adevarat succes! Invitatii s-au simtit extraordinar si au fost incantati de locatia aleasa anul acesta pentru Revelion. Pana la sase dimineata ringurile de dans s-au dovedit a fi neancapatoare, de vina fiind programul exceptional al artistilor. Acestia, la randul lor, au fost placut impresionati de gazdele primitoare de la Palatul Stirbey, precum si de reactia invitatilor la spectacolul oferit. Incepand cu Mihai Mitoseru, toti artistii au multumit publicului pentru entuziasmul si atmosfera creata pana in zori. Suntem convinsi ca ne vom reintalni si anul acesta pentru a sarbatori cel putin Revelionul 2013!!!”, ne-a povestit Geanina Niculae, unul dintre coordonatorii evenimentului.