Revelion Americano la Gang Lads Pub, Lipscani 66


Ne place discriminarea! Pentru ca la Gang Lads Pub, in Centrul Vechi, Revelionul este dedicat femeilor cel putin din prisma pretului: 260 lei vor plati domnii, in timp ce doamnele si domnisoarele se vor bucura de acelasi rasfat culinar, pentru 200 lei.

Muzica va fi sustinuta de DJ Macu (rezident), iar pasii de dans nu vor trebui sa se opreasca nici macar atunci cand bucatele se vor arata pe mese. Desi… s-ar putea ca meniul delicios sa te faca sa uiti de ritmurile muzicii, macar pentru cateva minute:

Aperitive formate din prosciutto di Parma cu pepene galben, jambon afumat din piept de curcan, mini-frigarui de pui cu sos Teriyaki, carpaccio de somon, mozzarella si rosii cherry, mix de salata cu branza feta si susan si masline marinate cu busuioc.

Da, in lunga lista de mai sus vorbeam doar despre aperitive. Pentru ca felurile principale includ curcan la cuptor cu sos demiglace, coaste de porc marinate la cuptor, muschiulet de porc invelit in bacon, cartofi la cuptor cu arome orientale si piper rosu, inele de ceapa si muraturi de casa. Miam.

Seara dintre ani va fi indulcita cu deserturi fine: tiramisu cu fructe de padure, terina de fructe confiate si sos de fructe de padure, mix de fructe proaspete, alune, fructe de padure, caju si fistic.

Iar pentru ca seara sa fie completa, nu putea lipsi un open-bar bine organizat: Jack Daniel’s, Dewar’s, Finlandia, Eristoff, Bombay Sapphire Gin, Bacardi, Campari, Martini, Sauvignon Blanc, Merlot, Carlsberg, Tuborg, sucuri naturale, gama Coca Cola, apa minerala si plata, iar pentru si mai multa energie, espresso si cappuccino.
Si nu puteam uita de sampania care intampina cu voiosie noul an!

Te asteptam la Gang Lads Pub, in Centrul Vechi, Lipscani 66, pentru o seara magica!

Rezervari si alte detalii la:
gangladspub@yahoo.ro
0722 602 792
Lipscani 66