Revelion 2012 in restaurantele din Bucuresti

Odata cu apropierea sfarsitului de an tot mai multi romani incep sa-si faca planuri legate de petrecerea de sfarsit de an. Ofertele sunt variate, sunt segment foarte important fiind reprezentat de ofertele restaurantelor.

In Bucuresti se afla cel mai mare numar de restaurante din tara, peste 900, si cea mai mare parte a acestora organizeaza petreceri pentru noaptea dintre ani.

Moneycenter.ro si-a propus sa listeze ofertele unora dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti precum: Casa Doina, Jaristea, Caru’ cu Bere, Doi Cocosi, Bolta Rece sau Taverna Sarbului.

Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl,  Altex, Baumax, Dedeman, emag, Obi, Media Galaxy, etc.