Revelion 2011- Petrecerea anului la Celebration Garden

Ultima petrecere a anului, Revelionul, este si ultima ocazie de a te distra, simti bine si petrece in compania familiei si prietenilor ultimele clipe ale anului. De accea, Revelionul trebuie sa fie perfect, spumos si memorabil. La Celebration Garden, noi iti garantam toate acestea. De ce? Pentru ca noi suntem maestrii evenimentelor reusite.

Va invitam sa petreceti trecerea dintre ani alaturi de noi, alintandu-va simturile cu specialitati din bucataria romaneasca, muzica live de cea mai buna calitate si bautura la discretie, in oricare dintre cele doua saloane oferite de Celebration Garden. Va oferim un program artistic pe masura, sustinut de Celebration Live Band, cu genuri variate de muzica, pornind de la blues, ambientala si cafe concert, si pana la muzica de petrecere si de dans.

Saloanele sunt prevazute cu instalatii de ventilatie, garderoba, sisteme de lumini si lasere, iar servirea este asigurata de personal calificat, cu experienta. Dupa miezul noptii, cand noul an deja va incepe, va oferim un program minunat cu tombola, artificii, colinde, si numeroase alte surprize.

Petreceti un Revelion minunat alaturi de Celebration Garden si profita de discounturile oferite pentru grupuri de persoane si inscrieri timpurii. Va asteptam!

Pentru mai multe detalii si preturi ne puteti vizita online la adresa www.celebrationgarden.ro.