Revelion 2011 – Celebration Catering va invita la sarbatoare!

Celebration Catering va invita sa petreceti noaptea magica dintre ani intr-un cadru natural de vis, intr-o petrecere de neuitat. Bun venit la Grand Belvedere Ballroom Clinceni, salonul de evenimente perfect pentru cea mai fantastica petrecere de Revelion. Grand Belvedere Ballroom este cunoscut pe piata organizartii de evenimente pentru serviciile de calitate pe care le ofera, pentru privelistea de vis si profesionalismul intregii echipe de evenimente.

Veti fi intampinati de cea mai buna muzica live interpretata de Pure & Simple band, DJ-ul profesionist Nick, meniuri delicioase, bauturi fine, distractie cat cuprinde si multe surprize din partea noastra. Si pentru ca distractia sa fie totala, la miezul noptii va invitam la un spectaculos foc de artificii profesionale pe maulul lacului. Alegeti calitatea divertismentului si gustului oferita de Grand Belvedere Ballroom, pentru cel mai extraordinar Revelion petrecut vreodata.

In pret este asigurat si transportul pe traseul Clinceni-Dr. Taberei-Palatul Parlamentului.

Va invitam sa ne vizitati online, la adresa www.celebrationcatering.ro, pentru meniul complet de Revelion cat si pentru mai multe detalii. Va asteptam!