ReteauaMedicala.ro a lansat concursul Cel mai bun comunicator medic in online

ReteauaMedicala.ro a lansat concursul Cel mai bun comunicator medic in online

Daca esti medic, inscrie-te si tu in concurs!

Ca pacienti, ni se intampla uneori ca in urma unei consultatii medicale sa fim mai nedumeriti asupra problemei noastre de sanatate decat eram inainte de intalnirea cu medicul specialist. Ori nu am inteles noi bine explicatiile medicului, ori pur si simplu dorim sa stim mult mai multe detalii legate de sanatatea noastra. In ultima instanta, problema noastra de sanatate ne priveste in mod direct.

Cum este si firesc, ne punem intrebarile:
Ce inseamna boala cu care am fost diagnosticat?
Care vor fi implicatiile bolii de care sufar asupra vietii mele viitoare?
Ce pot sa fac?

Pasul urmator in majoritatea cazurilor este sa cautam informatiile care ne lipsesc pe Internet. Gasim pe aceasta cale o multitudine de informatii despre boli, simptome, examinari si tratamente. Dar avem intotdeauna siguranta ca aceste informatii sunt de „calitate”?

In acest context, este necesar ca medicul sa orienteze pacientul inspre surse sigure de informare, ce contin articole de specialitate scrise de medici pe intelesul tuturor. Misiunea medicilor din comunitatea ReteauaMedicala.ro a devenit informarea pacientilor cu privire la boli, simptome si metode de tratament prin trei canale:
Articole medicale
Rubrica Intreaba specialistul!
Modulul Live Text

Gradul de indeplinire a misiunii lor o pot evalua doar vizitatorii nostri. Din acest motiv, am gandit si am lansat concursul Cel mai bun comunicator medic in online. Viziteaza-ne pe www.reteauamedicala.ro, cauta pe prima pagina medicii inscrisi in concurs, citeste-le articolele in site si voteaza-le!

Daca esti medic si esti animat de dorinta de a fi alaturi de pacienti si altfel decat prin consultatii directe, alatura-te comunitatii ReteauaMedicala.ro si inscrie-te in concurs! Scrie-ne pe adresa de email office@reteauamedicala.ro sau utilizeaza formularul de contact disponibil pe prima pagina a site-ului.

FII CEL MAI BUN COMUNICATOR MEDIC!