Restricţii de trafic impuse pe Centura de Nord a Bucureştiului, duminică 8 mai, cu ocazia competiţiei de ciclism “Prima Evadare”

 

Cea de a treia ediţie a maratonului “Prima Evadare”, singurul maraton de ciclism cross-country din Bucureşti şi cel mai popular concurs de acest gen din ţară, se va desfăşura duminică, 8 mai.

Concursul marchează o serie de restricţii rutiere în porţiunile în care traversează drumuri naţionale. Cea mai importantă va fi întreruperea circulaţiei pentru 30 de minute pe Centura de Nord a Bucureştiului (DNCB) începând cu ora 10:15. Circulaţia se va relua cu intermitenţe începând cu ora 10:45 până când toţi concurenţii vor traversa porţiunile mai sus amintite. Alte drumuri supuse aceleiaşi interdicţii vor fi DN 100, în apropierea localităţii Tunari, DN 200B în apropierea localităţii Dimieni, DN101 în localitatea Căciulaţi şi DN101B în apropierea localităţii Gruiu. Mulţumim CNADNR şi Poliţiei rutiere, pentru sprijinul acordat.

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross-country, care deschide sezonul maratoanelor de ciclism montan din România, printr-un traseu uşor, fără diferenţe de nivel. Concursul se desfăşoară pe drumuri de ţară, prin pădurile din nordul capitalei, pe o distanţă de aproximativ 55 de km, între Bucureşti şi Snagov.
Pentru detalii suplimentare şi regulamentul competiţiei puteţi accesa www.primaevadare.ro sau contacta organizatorii.