REPREZENTANTUL UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI VA PARTICIPA LA INTALNIREA LUNARA A INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING AND MEDIATION

La data de 02 septembrie 2011, cu începere de la ora 16, în Budapesta, 2040 Budaörs, Gyár u. 2, sala de conferinţe Budaorsi Ipari Park va avea intalnirea lunara a membrilor International Association of Coaching and Mediation.

Asociatia are ca obiective dezvoltarea cooperarii transfrontaliere in domeniul coaching-ului si aplicarea unitara a procedurilor de mediere la nivelul CE.

La intalnire, din partea Uniuniunii Mediatorilor Bancari, va participa Dl Seffer Laurentiu Presedintele Sucursaleei UMB-Cluj.

Dl Sefer Laurentiu este membru fondator al International Association of Coaching and Mediation si reprezentant al asociatiei in Romania.

Misiunea International Association of Coaching and Mediation este de a oferi membrilor sai un mediu propice pentru intalniri de afaceri şi dezvoltare profesională continua ,programe educaţionale şi de sprijin in dobandirea abilitatilor in domeniul coaching-ului si al medierii transfrontaliere.

De asemenea, International Association of Coaching and Mediation,ofera membrilor sai diverse canale de comunicare ÅŸi perfectionare continua in domeniu

Detalii deaspre International Association of Coaching and Mediation si membrii fondatori gasiti  AICI