Renumitul medic oncolog german Dr. Fabian Fehlauer vine pe 17 ianuarie la București pentru consultații

Românii care intenționează să efectueze o consultație medicală pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia în luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent între 17 si 19 ianuarie la București pentru a examina pacienții din România, în cadrul unui proiect mai amplu de colaborare româno-germană în medicina cancerului. Consultațiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București.

PD Dr. Fabian Fehlauer este unul dintre cei mai renumiți specialiști în tratarea cancerului din Europa, recunoscut internațional pentru realizările sale în domeniul radioterapiei. Originar din Hamburg, este unul dintre fondatorii clinicii oncologice Strahlenzentrum Hamburg din orașul său natal, unde profesează și în prezent. Deși fondată relativ recent în 2007, clinica și-a făcut deja un renume în Germania și în întrega lume ca unul dintre cele mai eficiente și profesioniste centre de tratament oncologic.

Unul dintre principalele avantaje ale clinicii în lupta cu cancerul este utilizarea noii tehnologii revoluționare CyberKnife, un tratament nedureros, non-invaziv și eficient pentru întregul corp. Datorită tehnologiei Cyberknife, în cadrul clinicii au fost tratate cu succes majoritatea tipurilor de cancer printre care cancerul la sân, cancerul de prostată, cancerul pulmonar sau cancerul la cap și gât.

Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București a fost înființat în 2010, pentru a oferii pacienților din România o soluție mai facilă de comunicare cu clinica din Germania . Filială a Strahlenzentrum Hamburg, centrul aflat pe Bd. Ion Mihalache din capitală a facilitat deja pentru câteva sute de români plecarea în afara țării pentru efectuarea unui tratament de cancer.

Românii care doresc să efectueze o consultație de specialitate cu doctorul Fabian Fehlauer pot contacta Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București pentru a face o programare. Datele de contact ale clinicii sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.tratament-oncologic.ro.