Rent-a-car-otopeni.ro inseamna confort si calitate

In ultimii ani serviciile auto s-au dezvoltat foarte mult si in Romania, in special partea de inchirieri auto. Odata cu dezvoltarea turistica foarte multe persoane ne viziteaza tara si au nevoie aici de un mijloc de transport cu care sa calatoreasca. Marea majoritate a celor care opteaza pentru aceste oferte de rent a car Bucuresti in capitala sunt turistii ce aterizeaza pe aeroportul international din Otopeni si el dezvoltat foarte bine in ultimii ani. Aceste servicii sunt destinate in special persoanelor pasionate de calatorii, oamenilor de afaceri dar si celor care vor sa inchirieze masini pe termen lung. Si firmele au inteles beneficiile de care au parte optand pentru inchirieri masini. Spre exemplu o societate care apeleaza la aceste oferte are avantajul ca isi va deduce che;ltuielile cu propriul parc auto, angajatii acestora vor beneficia de masini noi si foarte avantajos este faptul ca de intretinerea masinilor se va ocupa compania de rent a car, la fel si de asigurari. Toate aceste beneficii va sunt puse la dispozitie de firmele inchirieri auto sau servicii de rent a car Bucuresti

Rent-a-car-otopeni.ro calitate, experienta si confort

Piata serviciilor de inchirieri masini a devenit extrem de variata si aglomerata datorita cererii tot mai mari existente pe piata, concurenta in acest domeniu fiind destul de mare, agentiile de pe plan local asa cum este Rent-a-car-otopeni.ro au inceput sa faca fata multinationalelor de profil care au ajuns in Romania. Planul tarifar este in primul rand factorul care influenteaza foarte mult clientul, un pret mic inseamna diferentierea intre companii. Insa ce trebuie mentionat este faptul ca nu intotdeauna tariful mic va insemna si calitate. Exista si companii care fac dumping, practica cele mai mici tarife insa nu au servicii de calitate.

www.rent-a-car-otopeni.ro inseamna intotdeauna confort, masini fiabile si bine echipate si tarife practicate in mod corect. Experienta de necontestat pe partea de rent a car Bucuresti ii face sa fie agentia preferata de inchirieri masini in randul turistilor straini, a oamenilor de afaceri si a companiilor de pe plan local care aleg ofertele de inchirieri pe termen lung. Apeland la serviciile lor vei avea certitudinea ca vei fi multumit, in spate existand numerosi clienti care ii recomanda. Foarte multe persoane care au colaborat cu ei i-au recomandat si altor clienti care de fiecare data au fost multumiti de servicii.

Masinile disponibile in flota de rent a car Bucuresti

Ca orice companie de rent a car Bucuresti care se respecta, Rent A Car Otopeni are o flota impresionanta de masini, cele mai multe cu vechimea de maxim 4 ani de zile. De aici veti putea sa inchiriati masini din clasa economica, masini de lux sau masini sport cum ar fi cele de la Bmw

Flota este una cat se poate de generoasa si mai ales bine intretinuta si echipata. In permenenta masinile, dupa fiecare inchiriere sunt introduse in serviceuri specializate care se ocupa de mentenanta si reviziile acestora. Un alt avantaj este dat de faptul ca un client care inchiriaza masina o va primii la destinatia indicata de el fara sa fie nevoie sa achite taxe suplimentare. Contravaloarea zilelor de inchiriere este exprimata in euro pentru perioade de 24 de ore. Garantia este de asemenea o taxa care se va restituii in momentul in care clientul returneaza masina daca aceasta este in aceiasi stare conform contractului de rent a car Bucuresti.

Daca si tu esti un turist si doresti sa beneficiezi de aceste servicii, nu ezita sa intrii pe site si sa iti alegi masina mult dorita la cel mai accesibil tarif de pe piata.