Închirierea de mașini de închiriere, de exemplu, este specializată în vehicule fiabile și ieftine, gama lor de vehicule dispune de mașini mici și economice care sunt perfecte pentru orașul de navetă, mașini de turism care sunt bune pentru oraș și, de asemenea, pentru drumul deschis, care transportă câteva bagaje suplimentare, SUV pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar și de putere și, de asemenea, oameni mutatori și microbuze pentru cei care călătoresc cu un grup mare de oameni. Expert Auto Rental are cel mai prietenos personal și prețuri foarte competitive (poate fi cel mai ieftin din oraș!).

Iată cele 10 lucruri prezentate de Expert Auto Rental de luat în considerare atunci când alegeți o companie de închirieri de mașini:

1) ComparaÈ›i preÈ›urile – DiferenÈ›a dintre tarifele zilnice variază în funcÈ›ie de durata de închiriere, de ziua săptămânii È™i de sezonalitate.

2) Nou = scumpe – companiile care oferă maÈ™ini de ultimă generaÈ›ie percepe o primă pentru

aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face același loc de muncă uneori la jumătate din preț.

3) Dimensiune Probleme – VerificaÈ›i dacă vehiculul pe care îl angajaÈ›i va satisface nevoile dvs. Nu e bine dacă nu îți poÈ›i instala toate bagajele.

4) Asigurarea este întotdeauna o idee bună – Cele mai multe companii includ asigurarea standard pe tarifele lor regulate, cu un excedent de la 500 la 5000 dolari. Pentru o taxă suplimentară, puteÈ›i reduce acest exces la o fracÈ›iune din acest preÈ›.

5) Cât de departe te duci? – Unele companii oferă două rate diferite atunci când angajează, una cu kilometri nelimitate, ceea ce înseamnă că puteÈ›i călători liber fără să vă faceÈ›i griji cu privire la costul suplimentar È™i cealaltă opÈ›iune pe care o veÈ›i plăti pentru km-urile pe care le călătoriÈ›i. ÃŽn mod normal, atunci când plătiÈ›i pentru kilometri în plus, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opÈ›iunea nelimitată.

6) Drivere suplimentare – Unele companii de autoturisme de închiriere pot sau nu pot percepe taxe pentru conducătorii auto suplimentari.

7) Umplerea rezervorului – ÃŽn mod normal, companiile de închiriere de autoturisme vă vor da vehiculul cu un rezervor complet de gaz È™i vă aÈ™teaptă ca vehiculul să se întoarcă cu rezervor complet. ÃŽn cazul în care nu o aduceÈ›i pe deplin, unele companii de închiriere de maÈ™ini vă pot percepe o taxă de administrare È™i, de asemenea, pentru preÈ›ul combustibilului.

8) Extra biÈ›i – Majoritatea companiilor de închiriere de maÈ™ini oferă pentru o taxă suplimentară, unități gps, scaune pentru copii, scaun rapel, portbagaj, lanÈ›uri de zăpadă etc … Unele companii de închiriere de maÈ™ini pot oferi un pachet cu preÈ› redus pentru câteva articole suplimentare.

9) Asistență la drum – Unele companii oferă 24 ore asistență rutieră oferită de AA. ÃŽn mod normal, nu există nicio taxă suplimentară pentru apel în caz de defecÈ›iuni mecanice. ÃŽn situaÈ›ii precum baterii plate sau anvelope plate, se aplică o mică taxă.

10) Fumatul nu este permis – Majoritatea companiilor de închirieri auto nu permit fumatul în maÈ™ină. Companiile de închiriere de maÈ™ini vă vor percepe o taxă de curățenie în cazul în care faceÈ›i acest lucru.

Pentru a încheia lucrurile, asigurați-vă că verificați întotdeauna acordul de închiriere și dacă există ceva ce nu sunteți sigur, adresați-vă companiei de închirieri auto să vă explice.

Cauti o masina de inchiriat in Deva ? Afla mai multe aici.