Renault Trafic: De ce si cand sa-l alegi daca ai nevoie de un serviciu de rent a car in Bucuresti

serviciu de rent a car in BucurestiServiciile de rent a car au devenit si in Romania tot mai populare in ultimii ani, clientii fiind in cea mai mare parte oameni de afaceri staini si antreprenori romani care au nevoie de un serviciu de inchirieri auto pe termen lung.

Daca vreti sa aflati cum poti obtine cele mai avantajoase oferte la un astfel de serviciu de inchirieri auto in Bucuresti si care sunt situatiile in care Renault Trafic este cea buna optiune de transport, puteti regasi mai jos toate informatiile.

Oferte de inchirieri masini pe termen lung

De cele mai multe ori, inchirierea unui autoturism pe termen lung aduce mai multe beneficii. Dintre acestea, cel mai important este faptul ca clientii pot beneficia de reduceri substantiale.

Mai mult, daca inchiriati o masina de la Promotor Rent a Car Bucuresti, veti avea incluse in pret atat taxele de drum, impozitul masinii, cat si asigurarile. De asemenea, Promotor Rent a Car se va ocupa de reviziile tehnice si intretinerea masini, iar in cazul producerii unui incident rutier, veti avea la dispozitie un alt autoturism la schimb, in termen de cel mult 24 de ore.

Fiind o masina incapatoare, cu sapte locuri, Renault Trafic este unul dintre autoturismele preferate de catre cei care apeleaza la servicii de inchirieri masini atunci cand au nevoie de o masina in plus pentru afacerea lor. In acelasi timp, inchirierea pe termen lung devine tot mai avantajoasa in comparatie cu un contract de leasing pe masura ce intretinerea si taxele masinii sunt suportate de companie.

Renault Trafic pentru vacante si calatorii

In cazul in care aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru a pleca in vacanta impreuna cu un grup mai numeros, Renault Trafic cu sapte locuri este una dintre optiunile cele mai avantajoase. Pe langa faptul ca aveti la dispozitie indeajuns de mult spatiu interior pentru bagaje, Renault Trafic este si o masina care va permite sa calatoriti confortabil pe distante lungi.

De asemenea, permitandu-va sa impartiti costurile de inchiriere si cele de combustibil la mai mai multe persoane, o masina cu sapte locuri va ajuta sa economisiti mult mai mult decat daca ati calatori cu doua masini.

Pe langa acestea, daca rezervati o masina de la Promotor Rent a Car si vacanta dumneavostra trebuie anulata sau reprogramata, nu trebuie sa platiti taxe suplimentare. In plus, posibilitatea parcurgerii unui numar nemilitat de kilometri este un alt beneficiu de care va puteti bucura, fara a plati ceva in plus.

Sursa: http://www.auto-rent.ro/rentacar-blog/renault-trafic-de-ce-si-cand-sa-l-alegi-daca-ai-nevoie-de-un-serviciu-de-rent-car-bucuresti