Renault Clio Symbol: De ce se numara printre cele mai inchiriate masini?

Renault Clio Symbol: De ce se numara printre cele mai inchiriate masini?Aflandu-se printre autoturismele de inchiriat care sunt o optiune confortabila atat prin oras, cat pentru parcurgerea unor distante lungi, Renault Clio Symbol este in topul preferintelor la capitolul inchirieri auto. De asemenea, modelul beneficiaza de o gama variata de dotari si facilitati care fac ca masina sa aiba un pret de inchiriere mai accesibil decat alte autovehicule. Iata cateva dintre motivele pentru care este una dintre cele mai populare masini de inchiriat:

Spatiu si dotari

Oferind o experienta impresionanta de conducere si o vizibilitate excelenta, Renault Clio este in topul preferintelor atat pentru inchirieri pe termen lung, cat si in cazul contractelor de inchiriere pe termen scurt. In acelasi timp, masina inspira incredere si poate fi manevrata usor in cele mai dificile situatii rutiere. De asemenea, scaunul soferului este reglabil pe mai multe nivele, astfel incat puteti fi sigur ca veti gasi cea mai confortabila pozitie de condus.

Beneficiind de mai multe compartimente de depozitare, interiorul este spatios si confortabil, chiar si pentru calatorii lungi. Lasandu-si pasagerii sa se bucure de cat mai mult spatiu, Renault Clio Symbol se dovedeste a fi o alegere grozava atunci cand planuiti o vacanta si aveti multi kilometri de parcurs.

Avand un volum de aproximativ 300 de litri, portbagajul unui Clio este similar cu cel al celor mai  multe modele din aceasta categorie, ceea ce inseamna ca va fi mai mult decat suficient pentru doua bagaje voluminoase. Din acest motiv, autoturismul este preferat de familiile medii care isi doresc sa isi petreaca concediul in tara.

Consum

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestui autoturism este legat de consumul redus de combustibil, indiferent ca este iarna sau vara, daca este vorba de drum drept sau de parcurgerea unor distante scurte prin oras. Astfel, cei care aleg sa inchirieze un autoturism Reault Clio Symbol au posibilitatea sa economiseasca si la pompa, ceea ce il face din nou o optiune deosebit de avantajoasa.

Beneficii incluse in pachetul de inchiriere

Daca alegeti sa inchiriati un autoturism Renault Clio Symbol, Promotor Rent a Car Bucuresti va pune la dispozitie una dintre cele mai atractive oferte. Avand incluse in pret atat asigurarea RCA obligatorie cat si asigurarea Casco si rovinieta, autoturismul vine si cu un pachet de accesorii gratuite sau care pot fi solicitate contra unui pret modic.

De asemenea, la inchirerea oricarui autoturism de la Promotor Rent a Car Bucuresti, Renault Clio Symbol, soferul poate parcurge un numar nelimitat de kilometri, fara a mai fi nevoie sa achite vreo taxa suplimentara. In aceeasi masura, pentru modificarea sau anularea rezervarii, Promotor Rent a Car nu percepe taxe suplimentare.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati siteul Auto-Rent.ro