Remodelarea corpului după sarcină. Liposelecția VASER cu ultrasunete, disponibilă acum și în România

După sarcină, majoritatea femeilor se confruntă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Deși există tot felul de diete sau programe de slăbit, acestea presupun mult timp și nu dau rezultate imediate. Totuși, există o metodă prin care remodelarea corporală după sarcină este realizată cu disconfort minim, rezultate avansate și recuperare rapidă: liposelecția VASER cu ultrasunete.
Liposelecția VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este cea mai avansată tehnică chirurgicală de remodelare corporală disponibilă în România. Prin ultrasunete, această tehnologie îndepărtează selectiv grăsimea nedorită, lăsând celelalte țesuturi intacte. În comparație cu procedura clasică sau cea cu laser, tehnologia VASER distinge țesutul adipos de celelalte structuri (vase de sânge, nervi, țesuturi de legătură), reducând astfel riscul apariției de leziuni la nivelul celorlalte țesuturi din zona tratată.
Majoritatea pacienților își pot relua activitățile zilnice în câteva zile după efectuarea liposelecției VASER, astfel că proaspetele mămici vor fi în formă într-un timp foarte scurt. Primele rezultate ale intervenției sunt vizibile imediat după operație, iar cele finale după o perioadă de 3-6 luni. În plus, studiile clinice arată că pacienții care aleg acestă procedură pierd de 7.5 ori mai puțin sânge decât cei operați prin proceduri tradiționale de lipoaspirație.
Certificată FDA în 2002, tehnologia de liposelecție VASER selectează țesutul adipos și îl emulsionează, permițând o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Liposelecția VASER cu ultrasunete poate fi folosită cu succes pentru a îndepărta cu maximă precizie grăsimea în exces luată în timpul sarcinii, fie că este vorba de coapse, șolduri, abdomen, torace sau de zone mai delicate precum brațe, gât, bărbie sau partea internă a coapselor.
Pe lângă liposelecția VASER, remodelarea corporală după sarcină poate fi completată cu tehnologia PureGraft. Prin această procedură, grăsimea extrasă în urma lipoaspirației cu ultrasunete este curațată de lipidele libere și de celule sanguine și poate fi reinjectată în diferite zone ale corpului. Tehnologia PureGraft reduce la minim riscul respingerii materialului injectat. Studiile arată că viabiliatea celulelor adipoase în urma tehnologiei VASER este în proporție de 85%.

În România, liposelecția VASER cu ultrasunete și tehnologia PureGraft pot fi efectuate doar în București, la Clinica de Chirurgie ArcaLife, operatorul medical care a introdus tehnologia VASER în premieră pentru România, prin intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locală care asigură comercializarea acestui echipament. Înfiinţată la începutul anului 2011 sub sloganul „Cu noi simţi diferenţa!”, ArcaLife este o clinică de chirurgie cu supraspecializare în chirurgia estetică, centrată pe abordarea personalizată a pacienţilor, într-un mediu dotat cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.

PR & Comunicare:
Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical
Cornelia Tone, 0733.011.104, comunicare@sanatateapressgroup.ro