Remodelare corporala prin criolipoliza

Procedura de criolipoliza din Salon Estetic Cluj, garanteaza un rezultat permanent, deoarece celulele grase distruse sunt eliminate din organism irevocabil. Aparatul foloseste un sistem brevetat pentru racirea placii de grasime de pe ambele parti, reducand in acelasi timp viteza de curgere a sangelui din acesta. Dispozitivul este proiectat pentru reducerea progresiva neinvaziva a unui strat de tesut adipos subcutanat in regiunea abdominala, suprafete posterioare laterale si posterioare. Efectul criolipolizei este demonstrat clinic si histologic.

Beneficii

Scopul criolipolizei este eliminarea unui strat gras in exces. Nu exista efecte negative asupra altor tesuturilor cum ar fi, pielea, muschii, vasele de sange, nervi, glande sudoripare, foliculi de par. Metoda cu criolipoliza accelereaza ciclul de viata a celulei, determinand-o sa-si opreasca functiile sale vitale mai rapid. Metabolitii formati din cauza tratamentului asupra tesutului adipos sunt afisati lent, in decurs de doua pana la patru luni, pe fundalul proceselor metabolice naturale, fara a exercita o sarcina sistemica asupra corpului. Studiile biochimice confirma faptul ca nivelul colesterolului, trigliceridelor, bilirubinei si al altor indicatori raman in limite normale, atat imediat dupa sesiune, cat si pentru o perioada lunga de timp.

Procedura nu incalca integritatea pielii, nu necesita anestezie, nu implica o perioada de reabilitare, exclude formarea de cicatrici, care sunt inevitabile dupa liposuctia chirurgicala. Poate fi considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctia chirurgicala. Iti permite sa iti reiei activitatea sociala imediat dupa sesiune. In plus, zona tratata cu acest dispozitiv, ramane pentru totdeauna neteda. In timpul procedurii, pot fi observate “movile” si “depresiuni”, deoarece este foarte dificila indepartarea mecanica a celulelor grase in mod egal.

Criolipoliza

In timpul procedurii, poti sa citesti sau sa te relaxezi. Nu sunt recomadate dispozitivele electronice in timpul procedurii.  Procedura  face posibila eliminarea depozitelor de grasimi locale foarte mici, care nu pot fi eliminate prin sport si diete, modelarea de contururi corporale,  schimbarea partiala a tipului constitutional al figurii, de exemplu, forma clepsidra la femei sau umerii largi la barbati, prin reducerea cantitatii de grasime din abdomen si talie.

Stabilitatea rezultatului

Grasimea, indepartata prin criolipoliza nu se mai poate redepune. Numarul si durata procedurii depind direct de rezultatul dorit si de cantitatea de grasime disponibila. Daca exista dorinta de a scapa de o cantitate mai mare de grasime, planul de actiune poate fi discutat in consultare cu un specialist, care va recomanda cantitatea optima de expunere si numarul de proceduri. Aceste proceduri nu se executa asupra persoanelor care sufera de obezitate. Este important sa retii ca procedura de criolipoliza, are un efect prelungit, deci intervalul dintre sesiuni pentru o zona, ar trebui sa fie de cel putin 2-3 luni.

Procedura folosind aparatul de criolipoliza

Prima etapa a procedurii este consultarea cu un specialist. Un medic calificat va efectua un studiu si va aduna informatii cu privire la starea ta de sanatate si la caracteristicile corpului. La consultare, vei afla despre posibilele contraindicatii ale procedurii de tratament. A doua etapa este identificarea zonelor de impact. Medicul va rezolva volumele cu ajutorul fotografiei si, de asemenea, va masura instrumental grosimea pliului de grasime in zona cu probleme. A treia etapa este folosirea aparatului. Pacientul se asaza pe o canapea confortabila, dupa care aparatul este instalat pe zone predeterminate. Aparatul are mai multe atasamente concepute pentru diferite parti ale corpului, ceea ce face ca impactul sa fie cat mai eficient posibil.