Relaxare si rasfat prin tehnici de masaj asiatic

Acest tip de masaj balinez are un efect foarte relaxant In ultima perioada, tot mai multe centre Spa sau de infrumusetare au cunoscut o adevarata dezvoltare din cauza ritmului alert, mai ales a unui oras foarte aglomerat, pe care unii dintre noi il resimtim.
Printre cele mai apreciate terapii regasite in astfel de centre wellness si la care tot mai multe persoane apeleaza sunt tehnicile asiatice de relaxare, printre care putem enumera si masajul balinez, original din insula Bali.

Acest tip de masaj balinez are un efect foarte relaxant datorita diferitelor tehnici folosite si numai daca este facut intr-un centru specializat, de profesionisti in domeniu. Numai un terapeut profesionist si cu o foarte mare experienta iti poate exectua corect acest masaj balinez, secretele acestuia fiind bine pastrate.

In executarea propriu zisa a masajului balinez, terapeutul aplica o varietate de tehnici de masaj, lucrand la nivelul intreg corpului, aproape pe fiecare muschi in parte. Folosind tehnici de presopunctura in talpa picioarului si in palmele mainilor, dar si in alte zone bine stiute doar de acesta, te va ajuta sa iti relaxezi complet corpul si scapi de anumite dureri musculare.

Unde iti poti programa o astfel de sedinta de masaj balinez

Thai Spa, este un centru ce se bazeaza pe terapii asiatice, situat in inima capitalei, cu un personal profesionist ce te va ajuta sa te relaxezi complet si sa scapi de anumite dureri existente.

La acest centru Spa, masajul balinez iti este facut de profesionisti originari din tari precum Thailanda, Indonezi sau Filipine, ce au o experienta in marile centre de lux din Orient. Acestia, vor folosi cu maiestrie tehnici asiatice de aplicare a presopuncturii si reflexoterapiei, punand accent pe diferite puncte de baza ale corpului. Dupa numai o sedinta de masaj balinez, vei simti cum te vei relaxa imediat iar circulatia sangelui va pusa in miscare, corpul primind un surplus de energie.