9 septembrie 2016: weekend de reduceri la cartile de limba engleza

Libris Brasov demareaza vineri, 9 septembrie 2016, o noua campanie de reduceri de pret, la toate cele 80.000 de titluri in engleza, aflate pe site-ul www.libris.ro.

libris magazinViziteaza cea mai mare librarie virtuala din tara si vei putea beneficia de reduceri cuprinse intre 20% si 35 % la toate cartile si autorii tai englezi preferati. Titlurile sunt bine structurate pe categorii si subcategorii, in functie de domenii si preturile lor.

Gasim astfel atat beletristica, arta, stiinte, cat si titluri de carte pentru cei mici, pentru adolescenti, literatura fantastica, sanatate si stil de viata, retete de gatit, idei pentru cocteiluri, precum si carti din lumea sportului. Oferta este extrem de generoasa, iar cei pasionati de lectura in limba engleza vor gasi fara indoiala multe titluri pe placul lor.

Sute de edituri din Marea Britanie au publicat carti cu teme actuale si foarte interesante, acestea putand ajunge la cititorii din Romania in termen de 15 zile lucratoare de laa data plasarii si confirmarii comenzii pe site-ul Libris.ro.

Daca sunteti interesati de un stil de viata sanatos, practicati activitati sportive sau va doriti o dieta echilibrata, publicatiile in limba engleza va ofera un suport excelent de informatii, ajutandu-va astfel sa va pastrati sau sa va redobanditi sanatatea: “Boxing Fitness”, “The HIIT Advantage”, “The Endurance Handbook”, “Cultivating Qi”, “Sports Injuries”, “Complete Guide to Personal Training”, “Zen in the Art of Archery” etc.

Si in domeniul sanatatii si ingrijirii familiei, a mamei si copilului, au aparut in limba engleza foarte multe carti: “Essential Oils for Pregnancy, Birth & Babies”, “Top Tips for Toddler Tantrums”, “Everything Guide to the Ketogenic Diet”, “Kind Mama”, “Man’s Guide to Having a Baby” si altele.

Volume atractive, cu continut bogat ilustrat si iformatii utile gasiti si la categoria : “Food & Drink“, unde va astepata nu mai putin de 1.800 de titluri.

Toate acestea pot fi comandate pe site-ul Libris.ro avand termenul de livrarea comenzii de 15 zile lucratoare, dar si transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara si indiferent de valoarea coletului dumneavoastra.