Redescopera placerea de a construi!

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2010.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria de constructii, este specializata in materiale de constructii, fatade si finisaje interioare, pereti de sticla, vitralii, glasvand-uri, luminatoare, balcoane si terase, scari exterioare si interioare, sarpante – lemn, metal, beton armat, mixte, invelitori – tigle ceramice, tabla, placi, materiale plastice, folii bituminoase, lemn, etc., tamplarie de lemn, Al, PVC, de mansarda si acoperis, usi blindate, antifoc, batante, pliante, garaje si porti, pardoseli calde si reci, vopsele, tencuieli, chituri, masticuri, benzi, spume, produse si tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc, materiale de etansare, impregnare, protectie, tratamente de suprafata, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, sisteme de securitate, supraveghere si prevenire antiefractie, decoratiuni, dotari si mobilier de gradina, borduri si pavaje pentru alei, feronerie, masini si utilaje, echipamente, scule si dispozitive pt. constructii, servicii specifice pentru constructii si altele.

Targul se va desfasura in perioada 20 – 24 mai 2010, la SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitat zilnic intre orele 10:00 – 19:00.

Pe perioada targului va avea loc si un forum economic national unde se vor purta discutii atat despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cat si despre potentialele solutii pentru un success cat mai mare in acest domeniu.

Biroul de presa al CCI Suceava