Redescopera placerea de a conduce, vizitand a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, va invita la cea de a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina.

INEDIT! Pe langa cele peste 55 de modele ale celor 20 de marci prezente in cadrul salonului, vizitatorii vor putea admira, in premiera la Salonul Auto Bucovina un monopost de Formula 1 – Renault R30, de 1000 CP.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria auto, este specializata in autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare usoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente si accesorii pentru autovehicule, echipamente si aparatura pentru service auto, piese si accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; inchirieri auto; scoli de soferi; echipamente si aparate pentru sport si agrement si altele.

Expozitia se va desfasura in perioada 24 – 27 iunie 2010, in parcarea Shopping City Suceava si va putea fi vizitata de joi pana sambata intre orele 10:00 – 19:00 si duminica intre orele 10:00 – 16:00.

Evenimentul se va bucura de prezenta activa  a Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava si a Autoritatii Rutiere Romane.

De asemenea pe perioada evenimentului vor avea loc  demonstratii de karting  si sesiuni de drive test cu modelele participante la expozitie. Sambata, 26 iunie, in jurul orei 16:00, dupa ce vor parcurce un tur al orasului, peste 200 de motocliclisti apartinand cluburilor din Moldova se vor opri in parcarea Shopping City Suceava pentru demonstratii moto.

Mai multe detalii gasiti pe www.ccisv.ro

Biroul de presa al CCIA Suceava