Redă un zambet! Ajuta un copil sa mearga la scoala!

Salvaţi Copiii şi Moldova Mall continuă iniţiativa de sprijinire a copiilor şi a dreptului lor la educaţie

Moldova Mall_Reda un zambet

Mărinimia ÅŸi bunăvoinÅ£a clienÅ£ilor centrului comercial Moldova Mall au ajutat anul trecut, în cadrul campaniei “Îmbracă  umeraÅŸul gol într-o Å£inută de ÅŸcoală. Oferă o ÅŸansă la educaÅ£ie unui copil mai puÅ£in norocos.”, peste 230 de copiii aflaÅ£i în situaÅ£ie de risc. Astfel, copii din judeÅ£ul IaÅŸi – Comuna SăuceÅŸti, Suceava – RădăuÅ£i – Prut, BotoÅŸani – Comunca Lespezi – Sat Heci, au primit rechizite ÅŸi Å£inute noi de ÅŸcoală.

În acest an, Moldova Mall continuă susţinerea proiectelor iniţiate în parteneriat cu Salvaţi Copiii, lansând, începând cu 4 septembrie campania „Redă un zâmbet! Ajută un copil să meargă la şcoală!”. Salvaţi Copiii şi Moldova Mall încearcă să aducă, cu ajutorul ieşenilor, un zâmbet pe buzele copiiilor, care, din motive mai puţin fericite, nu îşi permit să meargă la şcoală. Campania are şi  rolul de a atrage atenţia asupra situaţiei deficitare în care se află aceştia.

Clienţii Moldova Mall sunt invitaţi în perioada 4 – 21 septembrie să contribuie la pregătirea minimă a unui copil pentru a merge la şcoală. Astfel, în spaţiul special amenajat de la Parterul Centrului Comercial Moldova Mall, după consultarea cartonaşelor cu numele şi vârsta copiiilor, ei vor putea lăsa un ghiozdănel cu rechizite sau o ţinută nouă pentru şcoală.

Toate donaţiile vor fi direcţionate către copiii aflaţi în programele Salvaţi Copiii.

Salvaţi Copiii Iaşi este o organizaţie neguvernamentală activă în domeniul promovarii şi apărarii drepturilor copilului. Membră a Alianţei Internaţionale Salvaţi Copiii, organizaţia consideră că toţi copiii, indiferent de rasă, religie sau provenienţă socială au aceleaşi drepturi, de care trebuie să beneficieze.

Salvaţi Copiii actionează pentru respectarea drepturilor copilului şi pentru modificarea politicilor şi a legislatiei în beneficiul copiilor prin organizarea campaniilor de sensibilizare a opiniei publice şi sprijină copiii aflaţi în dificultate.