Red Bull Romania a ales IT Assist pentru managementul infrastructurii IT

Red Bull Romania si IT Assist au incheiat un parteneriat pe temen lung prin care IT Assist ofera servicii IT profesionale si asigura managementul infrastructurii IT.

Prin acest parteneiat, IT Assist preia rolul unui departament local si asigura functionarea in conditii optime a infrastructurii IT a Red Bull Romania.

“Ne bucuram ca am castigat increderea companiei Red Bull si am inceput aceasta relatie de parteneriat prin care specialistii IT Assist ofera suport IT profesional cat si monitorizare a respectarii standardelor de IT ale Red Bull” declara Marius Militaru, Director Vanzari si Marketing al IT Assist.

In prezent, tot mai multe companii de marime medie sau mare abordeaza IT-ul ca pe o componenta ce poate fi externalizata, partial sau total, datorita multiplelor avantaje aduse de acest concept. Prin externalizarea IT-ului catre o firma specializata, companiile beneficiaza de eficenta, experienta, istoricul si profesionalismul echipei tehnice si obtin costuri mult mai scazute decat in cazul angajarii unei persoane dedicate. IT Assist vine in intampinarea acestor companii cu pachete atractive si solutii flexibile care sa asigure utilizarea optima a resurselor si dezvoltarea tehnologica a companiior, pentru a sustine buna desfasurare a activitatilor si dezvoltarea afacerii.

“Excelenta operationala si inovatia tehnologica ne conduc intreaga activitate. Prin instrumentele profesionale de management al incidentelor si al infrastructurii IT, dezvoltate si implementate de departamentul nostru de dezvoltare software, precum si prin organizarea eficienta a resurselor si a proceselor reusim sa oferim clientilor valoare adaugata maxima la un cost optim. Toate aceste avantaje fac foarte atractiva varianta externalizarii serviciilor IT” declara Mircea Mitu, Director Tehnic al IT Assist.

IT Assist ofera expertiza sa profesionala pentru a administra toate operatiunile locale de IT ale companiei Red Bull Romania: mentenanta infrastructurii IT, mentananta sistemelor locale, suport si training pentru utilizatorii de calculatoare si alte echipamente.

“Intr-o perioada dificila, ca cea pe care o traversam acum, managerii companiilor partenere apreciaza la IT Assist flexibilitatea si scalabilitatea serviciilor oferite in corelatie cu evolutia fiecarei companii in parte. Filozofia IT Assist este de a oferi clientilor un IT eficient, de aceea am lansat si programul educational “Un IT eficient conduce la costuri mai mici si profituri mai mari” continua Marius Militaru.

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!
Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro