Record de distanta – Volkswagen Passat BlueMotion parcurge 2457 kilometri cu un singur plin

Noul Volkswagen Passat BlueMotion condus de jurnalistul Gavin Conway, redactor la Sunday Times, a înregistrat un nou record Guinness World pentru distanţa parcursă de un autoturism de serie cu un singur plin de combustibil.

La stabilirea recordului, maşina Passat BlueMotion a parcurs o distanţă de 1531 mile, echivalentul de condus ca distanţă de la Londra la Malaga, fără a fi nevoie să realimenteze, sau în deplasare de la Los Angeles la New York, cu o singură oprire pentru realimentare combustibil.
Propulsat de un motor Volkswagen de 1.6 litri TDI common rail cu 105 CP, Passat-ul BlueMotion utilizat pentru acest record a fost un model de producţie standard. La fel cu modelele Polo şi Golf BlueMotion, Passat are modificări aerodinamice de caroserie, funcţia Stop-Start, baterie cu regenerare, angrenaje revizuite, anvelope cu rezistenţă scăzută la rulare. Rezultatul este o maşină care este uşor de condus, servisat şi menţinut, fiind încă printre cele mai eficiente vehicule de pe drumurile de astăzi.
Noul record a fost monitorizat de reprezentanţi independenţi, în numele organizaţiei Guinness World Records. Cantitatea de combustibil utilizat a fost măsurat cu exactitate la 77.25 litri, rezultand un consum de combustibil global de 90 mile/galon.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi