ReclamatieOnline.ro – Primul sistem de reclamatii online din Romania

S-a lansat oficial pe comunitatea online din Romania site-ul www.reclamatieonline.ro, primul sistem online care permite membrilor sa-si exprime nemultumirea privind anumite produse sau servicii pe care le-au achizitionat.

Ce este ReclamatieOnline.ro?

ReclamatieOnline.ro este un loc unde se pot exprima persoanele care au avut parte de o experienta de cumparare neplacuta. Scopul declarat in acest moment al nostru este sa oferim acest spatiu de discutie, iar daca o reclamatie va conduce intr-un fel sau altul la rezolvarea ei sau la imbunatatirea calitatii produselor / serviciilor unei companii ne va multumi pe deplin.

Vom face demersuri astfel incat portalul nostru sa fie cat mai bine indexat de Google, incercand astfel ca acele companii care au lacune in calitatea produselor / serviciilor sa isi schimbe atitudinea si implicit sa aplice masuri pentru a inlatura reclamatiile viitoare.

ReclamatieOnline.ro:

  • pune la dispozitie utilizatorilor un spatiu de discutie
  • ofera posibilitatea companiilor sa rezolve reclamatii
  • ofera membrilor posibilitatea de a afla realitatea despre experienta de cumparare vis-a-vis de un produs/serviciu
  • ajuta consumatorii sa ia decizii de cumparare in cunostinta de cauza
  • asista consumatorii in rezolvarea reclamatiilor lor
  • ajuta companiile sa-si imbunatateasca calitatea produselor / serviciilor

Cum functioneaza ReclamatieOnline.ro?

Modalitatea de lucru este una simpla. Vizitatorii trebuie doar sa se inscrie ca membri ai site-ului, urmand ca dupa aceasta sa beneficieze de posibilitatea postarii unei reclamatii sau comentarii reclamatiilor postate.

Reclamatiile sunt catalogate pe diverse categorii; astfel vom reusi in timp sa tinem evidenta clara a tuturor reclamatiilor, iar companiile for reusi de asemenea sa raspunda mai usor. De asemenea, incepand cu 01.05.2009 vizitatorii si companiile vor beneficia si de un newsletter care va oferi ultimele reclamatii postate, ultimele comentarii postate cat si ultimele reclamatii solutionate.

Asteptam sa se alature demersului nostru cat mai multi consumatori din Romania si sa reusim impreuna sa impunem o schimbare in atitudinea companiilor.