Realizarea unui site de prezentare atragator pentru clienti

realizare web site prezentareOrice business are nevoie de un site de prezentare, indiferent daca este vorba despre un start-up sau despre un business cu ceva experienta in spate. Majoritatea clientilor doresc sa aiba in permanenta acces la informatii detaliate despre firma cu care va lucra. Cel mai simplu mod este sa le prezinti online, astfel incat clientii sa aiba acces la informatii necesare in orice moment.

Cele mai importante aspecte pentru realizarea unui web site de prezentare

Inainte de toate website-ul tau are nevoie de o identiate vizuala, asta in cazul in care nu ai deja una, formata dintr-un logo sau alte elemente grafice prin care clientii te pot distinge. Acesta reprezinta un aspect destul de important, deoarece restul elementelor prezente in site-ul tau de prezentare trebuie sa fie cat mai simple, astfel incat sa te pliezi pe specificul a cat mai multi clienti.

Procesul de creare al site-ului trebuie sa fie inceput de o firma specializata care ofera servicii de realizare site de prezentare. Aceste firme din domeniu sunt cele care cunoscut multe notiuni despre experienta utilizatorilor din mediul online si stiu exact cum sa iti aranjeze elementele astfel incat in final website-ul tau sa fie unul simplu si intuitiv.

Costul de realizare al unui website de prezentare

Exista doua variante mari de costuri, cele mici si cele mai radiate. Diferenta dintre cele doua costuri sunt facute de platform de administrare utilizata si de design.

Mai exact, daca doresti sa obtii un pret mic pentru realizarea unui web site de prezentare, atunci incearca sa te orientezi catre firmele care vand servicii de realizare site de prezentare bazat pe platforma WordPress si cu un design bazat o tema prestabilita. In acest fel costul website-ului tau pleaca de la aproximativ 300 de EURO.

Site-urile mai sumpe au in spate o platforma de administrare persoanlizata, special creata pentru tine, care iti ofera un plus de stabilitate si siguranta a datelor. Aceste website-uri sunt create impreuna cu un design personalizat, creat cu ideile tale de catre un designer. Acest website are costuri care desasesc in cele mai multe cazuri pragul de 2000 de EURO.