Real Estate Conference- o analiza la zi a sectorului imobiliar din Romania

Bucuresti, 5 noiembrie- Cum a reconfigurat criza financiara sectorul imobiliar din Romania, ce optiuni au jucatorii pietei de profil in prezent si care sunt cele mai viabile solutii ale momentului?

La aceste intrebari si multe altele vor raspunde specialistii invitati in cadrul Real Estate Conference. Insolvency, Restructuring & Acquisitions,  un eveniment organizat de compania Evensys pe 13 noiembrie, la hotel Radisson, in parteneriat cu casa de avocatura Schoenherr si Asociatii SCA.

Conferinta va reuni timp de o zi cei mai importanti experti din sectorul imobiliar, bancar, financiar si de consultanta juridica din Romania. Astfel, pe lista vorbitorilor invitati se numara practicieni cu experienta precum RADU LUCIANU (Managing Director Romania, CB Richard Ellis-Eurisko); BOGDAN GEORGESCU (Managing Partner, Colliers International Romania); SEBASTIAN GUTIU (Schoenherr si Asociatii SCA) , TROY JAVAHER (Head of Capital Markets Romania, Jones Lang LaSalle); CRISTIAN USTINESCU (Head of Investment, DTZ Echinox); MIRCEA COTIGA (Recovery & Fraud Prevention Director, UniCredit Tiriac Bank), DANIEL TUDOR (Head of Real Estate Division, VB SERVICES, Volksbank), ANDREEA ANGHELOF (Insolvency Practitioner Partner, Casa de Insolventa Transilvania), JURGEN KRISTIAAN DE RUIJTER (Head of Workout Department, BCR), GIJS KLOMP (Managing Director, ING Real Estate Investment Management Romania), CLAUDIUS FERENTZ (Managing Partner, Swift Finance), DOROTHEA NICOLAE (Regional Director, Credit Europe Bank), CORINA SOARE (Head of Workout Department, Alpha Bank), MIRCEA BUSUIOCEANU (Corporate Credit Risk Manager, Raiffeisen Bank); SILVIU SAVIN (Managing Partner, Centerra Partners); TIM NORMAN (CEO, Europa Capital Emerging Europe Limited (London) etc.
Pe parcursul sesiunilor de conferinta vor fi analizate in detaliu subiecte precum provocarile tranzactiilor imobiliare in 2009, stadiul pietei imobiliare romanesti in contextul crizei actuale si previziuni asupra evolutiei viitoare, aspectele practice ale activelor imobiliare in procesul de insolventa si restructurare, optiunile companiilor aflate in situatii de insolventa, evaluarea activelor si strategii de iesire din criza etc.

Evenimentul va gazdui la final o dezbatere interactiva pe tema achizitiilor din insolventa sau distressed, ce va reuni in panelul de discutie, reprezentanti din partea celor mai importante banci si fonduri de investitii. Se va discuta despre specificul si realitatea activelor de tip disstresed pe piata locala: exista sau nu cu adevarat, ce implica achizitionarea lor, cum pot fi ele gestionate eficient etc.

„Fara indoiala, criza financiara a afectat in mod drastic activitatea investitorilor din sectorul imobiliar local, care se confrunta in prezent cu reale dificultati cauzate de acumularea datoriilor si scaderea drastica a cererii pe piata. Ne propunem sa oferim in cadrul evenimentului o analiza la zi a industriei, solutii de regandire a business-ului si de gestionare a lichiditatilor, dar si un ghid complet de aspecte practice privind insolventa si restructurarea in piata de profil” afirma Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys.

Mai multe detalii despre agenda actualizata, modalitatea de inscriere si vorbitorii invitati in cadrul evenimentului sunt disponibile pe http://www.realestate.evensys.ro/.

########

DESPRE EVENSYS
Cu 3 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Incepand cu luna octombrie a.c, Evensys se va lansa pe segmentul evenimentelor premium, organizand in premiera pentru piata locala o serie de workshop-uri specializate in colaborare cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international, cu activitati in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).