Echipa 1-RCA Ieftin lanseaza noul site si va premiaza cu super premii

Echipa INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRL va invita sa-i vizitati online la adresa www.1-rca.ro Aceasi adresa pentru un site consacrat de Asigurari RCA dar cu o noua prezentare grafica gandita special pentru dumneavoastra.

Pentru echipa 1-RCA.ro inceputul noului an 2012 a adus schimbari radicale in privinta prezentarii servicilor in mediul online, si nu ne referim decat la site ci si la o campanie de promovare intensa si plina de premii interesante.

Mai prietenos si mai atragator site-ul www.1-rca.ro va ajuta sa obtineti repede si usor informatiile dorite. Indiferent ca doriti asigurarea rca obligatorie sau pe cea facultativa pentru masina dumneavoastra, echipa 1-RCA.ro este pregatita sa va ajute. Tot pe site-ul lor am descoperit ca garanteaza cel mai ieftin RCA din Romania prin intermediul unui calculator in care introduci cateva informatii si primesti preturile de la toti asiguratorii din Romania in cateva secunde, astfel iti poti alege un RCA Ieftin sau un RCA de la un asigurator de la care ai mai cumparat.

 

Daca nu reusiti sa luati singuri o decizie, echipa 1-RCA.ro va sta la dispozitie. Le puteti scrie, suna sau la cererea dumneavoastra, va pot contacta ei. De asemenea, fiindca stiu ca timpul si banii sunt resurse consumabile, va ofera atat posibilitatea sa va hotarati in doar 3 minute ce asigurare sa alegeti dar va si reamintesc cand va expira polita astfel incat sa nu fiti neasigurat.

Dupa cum spuneam mai sus noua campanie de promovare a site-ului include si un concurs, acest concurs consta in premierea clientilor care isi fac o asigurare de 6 respectiv 12 luni prin intermediul site-ului sau vizitatorilor care dau Like&Share pe pagina lor de facebook. Premile sunt si ele pe masura, un Televizor LCD cu diagonala ecran de 81cm, un Sistem Home Theatre si Navigatie GPS + Harta Romaniei inclusa, diagonala display 4,3 inch. Pentru detaliile concursului si regulament vizitati pagina: http://www.1-rca.ro/rca-ieftin-2012

De-a lungul celor 12 ani de activitate pe piata de brokeraj din Romania, INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRL a reusit sa ajunga in Top 10 Brokeri Independenti si sa aiba peste 35.000 clienti multumiti. Numai in 2011 valoarea primelor de asigurari incasate s-a ridicat la peste 15 milioane de lei. Clientul este consiliat cu respect si promptitudine de o echipa de peste 50 de oameni iar RCA-ul este garantat cel mai ieftin de pe piata.